Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Realityserien stoppas – efter deltagares tatuering

Miley Cyrus och Ariana Grande är några av de som gjort tatueringar som föreställer deras djur.
Foto: Sky History
Foto: Sky History
Foto: Sky History
Foto: Sky History

Den brittiska realityserien ”The chop”, som sänds på Sky History, stoppas tills vidare.

Anledningen är deltagaren Darren Lumsdens ansiktstatueringar – som har kopplingar till vit makt.

Förra veckan hade realityserien ”The chop” premiär på Sky History. Programmet är tänkt att kora Storbritanniens bästa snickare. 

Medverkar gör bland annat Darren Lumdens, en man med ansiktet fullt av tatueringar. Tatueringar som bland annat rymmer nummer ”88”, som i vit makt-kretsar står för ”heil Hitler”.

Tittare uppmärksammade tatueringarnas vit makt-koppling till Sky History som tog beslutet att stoppa programmet tills vidare. 

”Medan vi utreder betydelsen av Darrens tatueringar har vi tagit bort videon på honom i sociala medier och vi kommer inte att publicera några avsnitt av ”The chop”,” skriver Sky History på Twitter

Förklaringen: pappans död – visade sig leva

Lumdens försökte förklara det hela med att tatueringen symboliserade årtalet som hans pappa dog, som enligt Lumdens ska ha avlidit 1988. Vid närmare efterforskningar visade det sig att att Trevor Lumdens i allra högsta grad var vid liv.

– Jag är här, är jag inte? Jag lever och frodas, så jag är inte död än, säger 66-årige pappan till MailOnline

– Jag har inte träffat Darren på ett par år, jag visste inte att han hade tatueringar över hela ansiktet eller att han skulle vara med i tv, fortsätter Trevor Lumdens.

https://twitter.com/DawnHFoster/status/1318561818068062214

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.