Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Reality-profilens sjuka försäkring för 130 miljoner

Lotan CarterFoto: DAVID FISHER/REX/SHUTTERSTOCK / DAVID FISHER/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Lotan CarterFoto: JAMES SHAW/REX/SHUTTERSTOCK / JAMES SHAW/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

130 miljoner kronor.

Så mycket har "Big brother"-profilen och stripteasedansören Lotan Carter försäkrat sina ädlare delar för.

I måndags klev den 28-åriga stripteasedansösen Lotan Carter in i det brittiska "Big brother"-huset. De som sett programmet vet att det kan gå vilt till i den klassiska realityserien – Lotan Carter kommer dock väl förberedd.

Enligt The Sun har den unge hunken nämligen försäkrat sin penis – för hisnande 130 miljoner kronor.

 

LÄS MER: Christian vann "Big brother" 

 

Lotan Carter, som är född i Essex, började strippa redan som 21-åring och sedan dess har han rest land och rike runt och kastat kläderna för en skrikande publik.

För fyra år sedan avslöjade hans dåvarande flickvän Tanya Bailey att Lotan Carter försäkrat sin snopp, detta efter att en kollegas penis blivit skadad av ett överentusiastiskt fan.

– Lyssna på mig älskling, en av grabbarna på jobbet var med om en olycka. Ett fan grabbade tag i hans don lite för hårt och nu har han tvingats sjukskriva sig i två veckor. Därför har vi varit tvungna att försäkra våra lemmar. Nu är min snopp värd 130 miljoner kronor, ska Lotan Carter ha förklarat för sin flickvän, enligt The Sun.

Var med om obehaglig snoppolycka

Tanya Bailey fortsatte sin berättelse och beskrev hur hon – exalterad över sin pojkväns dyra paket – hängav sig åt vild älskog med partnern. Det var då katastrofen inträffade.

– Jag kom ner på ett lustigt sätt när jag satt på Lotan och hörde ett äckligt krossande ljud. Efter det fortsatte vi bara men när hans snopp började bli svart och blå insåg vi att något hade gått allvarligt fel och att försäkringen inte var något att skratta åt.

 

LÄS MER: Stora bråket i "Big brother" efter skämtet 

 

Tv-profilen ska ha blivit sjukskriven i en vecka på grund av skadan.

– Jag var ledsen över att jag knäckte hans penis men å andra sidan fick jag se honom gå runt naken i en vecka, säger Tanya Bailey.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.