Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Reaktionen efter bonde- Eriks ord: ”Får fan vara nog”

Hönsbonden Erik. Foto: TV4.
Foto: TV4.
Foto: TV4.
Foto: TV4.

Det blir både känslosamt, fnittrigt och en aningen stel stämning när bönderna får träffa sina brevskrivare för första gången. 

Hönsbonden Erik får frågan vilken fågel han skulle vara, något som får brevskrivaren Caroline att reagera:

– Erik jämförde sig själv med en gräsand. Han sa också att de är otrogna. Men då får han ju mena då här i början kanske med lite andra dejter, men sedan får det fan vara nog, säger Caroline i programmet.

I det andra avsnittet av TV4:s program ”Bonde söker fru” kommer de brevskrivare som bönderna har valt ut till slottet för den klassiska speeddejtingen.

Det är en nervös och uppspelt stämning hos såväl bönderna som brevskrivarna. 

När bönderna och brevskrivarna sitter och pratar ensamma så passar hönsbonden Erik, 25, på att berätta lite om sitt stora fågelintresse.

– Det här med fåglar är rätt så fantastiskt. Det finns ju nästan 10 000 arter. Det finns en fågel för varje människa tror jag. Om då en passande fågel för mig. Hackspetten ligger nära till hands. Det är en envis jäkel, den ger sig inte, berättar han.

 

 

Bonden Eriks kryptiska svar

När det är dags för Caroline, 27, att få prata ensam med Erik så reagerar hon över bondens lite kryptiska svar. 

Han frågar nämligen Caroline om det är något hon har funderat på eller har någon fråga. Och det finns en sak hon har tänkt på. 

– Du pratade själv om vilken fågel du sökte hos en tjej, vad är du själv för fågel? Undrar brevskrivaren Caroline.

– Oj, bra. Den har jag nog faktiskt inte reflekterat över så mycket. Jag skulle nog säga att jag är en gräsand, man är hemnära. Och de, detta är ju inte bra att säga, de kan vara så där lite hit och dit med sin partner men generellt sätt så håller de sig till sin partner. Vi ska undvika det, i den aspekten är jag ingen gräsand, svarar Erik.

 

 

”Han sa också att de är otrogna”

Eriks svar får Carolina att reagera och efter deras möte berättar hon vad hon tyckte:

– Erik jämförde sig själv med en gräsand. Han sa också att de är otrogna. Men då får han ju mena här i början kanske med lite andra dejter, men sedan får det fan vara nog.

"Bonde söker fru" sänds onsdagar 20.00 i TV4.

 

LÄS MER: Det visste du inte om bönderna i "Bonde söker fru"