Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Reaktion efter Lailas okända ingrepp: ”Sådan utskällning”

Laila Bagge. Foto: SIMON HASTEGÅRD
Laila Bagge. Foto: OLLE SPORRONG
Korosh Kananian och Laila Bagge. Foto: SVEN LINDWALL EXP

Laila Bagge ville prova hur det kändes att ha större läppar – och valde att förstora dem. 

Ett beslut som inte föll i god jord hos kärleken Korosh Kananian.

– När jag kom hem så fick jag en sådan utskällning av min man. Han sa "gör du det där en gång till, då går jag ut genom dörren", berättar Laila Bagge i Rix Morgonzoo.

I torsdagens avsnitt av Rix Morgonzoo avslöjar Laila Bagge att hon har provat att förstora läpparna en gång.

Radioprofilen och tidigare "Idol"-jurymedlemmen förklarar att hon och exmaken Anders Bagge brukade skämta om henne smala läppar.

– Jag har ju jättesmala läppar, och har brukat bli kallad "ormläppen" av Anders Bagge, vi brukar skratta åt det. Jag har kallat mig själv för det för att han har kallat mig det. De har ju inga läppar, säger Laila Bagge i radioprogrammet.

 

 

Ville testa hur det skulle se ut

Hon förklarar att hon provade att göra fillers i läpparna när hon hade blivit ihop med nya kärleken Korosh Kananian, mest för att hon var nyfiken på hur det skulle se ut.

– Då tänkte jag att jag måste få prova en gång. Det finns ju sådant som man kan spruta in som inte är farligt, det är en naturlig kroppsgrej som försvinner efter några månader. Så jag tänkte att jag provar det en gång. Då var jag tillsammans med Korosh. För det första när jag såg det så kände jag "nej, men det här går inte, jag ser ju inte klok ut", och då tog jag bara pyttelite, berättar hon i Rix Morgonzoo.

 

 

”Ska aldrig prova igen”

Korosh Kananian var inte nöjd när han fick se vad Bagge hade gjort.

– När jag kom hem så fick jag en sådan utskällning av min man. Han sa "gör du det där en gång till, då går jag ut genom dörren. Vad fan", och jag sa "Jag vet, förlåt, förlåt, jag ska aldrig prova igen". Been there done that, konstaterar Laila Bagge.

Kollegan Roger Nordin hyllar hennes naturliga läppar.

– Jag tycker du har jättefina läppar.

– Ja, ormläppar. Somliga gillar smala läppar också, svarar Laila Bagge.