Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Ravelli lämnar inspelningen mitt i stormen: ”Busskurar flyger”

Foto: OLLE SPORRONG

TV4 tvingas ställa in inspelningarna av ”Fångarna på fortet”, på grund av den storm som råder i Frankrike där det spelas in.

Fotbollslegendaren Thomas Ravelli var med i det sista avsnittet som kunde spelas in, och lämnar nu landet – medan kändisar som Mark Levengood och Malin Berghagen blir kvar, och inte kan lämna hotellet.

– Det var jättestora vågor, så det var problem att ta sig från fortet ner i båten, den gungade som bara den, berättar Thomas Ravelli.

Inspelningarna av ”Fångarna på fortet” skulle vara i full gång på Fort Boyard i Frankrike – men på torsdagskvällen tvingades TV4 ställa in inspelningarna tills vidare, på grund av stormen som råder i området.

– Det drar in en kraftig atlant-storm mot Fouras-området. Fortet är stabilt nog för att stå emot oväder men den typ av storm som nu kommer in är på den nivån att franska säkerhetsteamet har beslutat att avbryta inspelningarna, berättade Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4. 

Hann precis spela in

Thomas Ravelli var med bland deltagarna som hann spela in det sista avsnittet innan inspelningarna avbröts.

– Vi spelade in programmet i går vid lunchtid, och det började blåsa upp ordentligt när vi var klara vid åttatiden. Det var jättestora vågor, så det var problem att ta sig från fortet ner i båten, den gungade som bara den. Det var bara en upplevelse, jag gillar ju sånt. Det var en dubbel upplevelse, först att spela in på fortet, och sen får man gunga hem med båten också, säger Thomas Ravelli.

Ravelli lämnar med Leinegard 

Tillsammans med ”Mästarnas mästare”-programledaren Micke Leinegard lämnar Ravelli nu Frankrike, men han har fått höra av deltagarna som tvingas stanna kvar, hur busshållplatser slits upp från marken.

– De har berättat hur busskurar flyger och fan och hans moster. Jag hade gärna fått vara kvar och uppleva och gå ut i den här vinden, säger Thomas Ravelli från flygplatsen.

Kvar i La Rochelle, orten vid Fort Boyard, är kändisar som Malin Berghagen, Mark Levengood, Jon Henrik Fjällgren och Emma Peters. Deltagarna får inte lämna sitt hotell, då stormen väntas bli värre under eftermiddagen.