Jessica Simpson har fått motta hård kritik... Foto: Planet PhotosJessica Simpson har fått motta hård kritik... Foto: Planet Photos
Jessica Simpson har fått motta hård kritik... Foto: Planet Photos
... efter att hon publicerat en bild där maken kastar upp deras bebis högt i luften.... efter att hon publicerat en bild där maken kastar upp deras bebis högt i luften.
... efter att hon publicerat en bild där maken kastar upp deras bebis högt i luften.

Raseri mot Simpson efter nya bebiskastet

Publicerad

Oh no - Jessica Simpsons make har gjort det igen!

Trots den massiva kritiken i våras fortsätter han att kasta upp parets barn högt i luften.

Den här gången är det sonen Ace, 1, som får sig en åktur - och kritiken har inte låtit vänta på sig.

Många är de föräldrar som har kastat upp sitt barn i luften för en kort åktur. Men det är inte lika många föräldrar som är amerikanska fotbollsspelare och har muskler och styrka att kasta upp sitt barn över en meter i skyn.

En som dock är det är Jessica Simpsons make Eric Johnson, 34, som fångats på bild då han under ett dopp i poolen kastar ettåriga sonen Ace högt, högt upp i luften - för att sedan fånga honom igen. Jessica Simpson, 33, postade nyligen bilden på instagram med texten: "Jag satt på ett plan till New York i dag och missade detta!!! Jag är SÅ KÄR i de här två. #pojkarkommeralltidattvarapojkar", skriver TMZ.

"Inget skrämmer henne"

I april i år lade hon upp ett liknande foto. Då var det dottern Maxwell, 2, som fick en flygtur av pappa Erics starka fotbollsspelararmar.

"Maxi och pappa på stranden. Usch och hurra. Gode Gud! Inget skrämmer henne", skrev Jessica Simpson då på Instagram.

"Vad tänker ni med?"

Jessica Simpson må vara lugn med familjens vatten- och strandlekar, men inlägget följdes av en massiv kritik, både på Instagram och bland artikelkommentarer, där kastet hävdades leda till hjärnskador eller vara allmänt farligt för det lilla flickebarnet.

Även den här gången rasar artistens följare på Instagram.

"Vad i helvete tänker ni med som föräldrar? Tycker ni att det här är härligt? Ni behöver båda kolla era huvuden", skriver en följare.

"För högt för hans lilla hjärna", skriver en annan.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag