Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Rapstjärnans hyllning till Trump: ”Min bror”

Donald Trump mötte Kanye West i december 2016.Foto: SETH WENIG / AP TT NYHETSBYRÅN
Kanye West twittrade ut sitt stöd till Trump under onsdagen.Foto: TWITTER

Den amerikanske rapstjärnan Kanye West tycks vara ett stort fan av Donald Trump. 

I flera Twitterinlägg under onsdagen hyllar han presidenten och kallar honom ”min bror”. Han publicerade också en bild på en keps med Trumps valspråk ”Make America Great again”.

”Man behöver inte hålla med Trump, men mobben kan inte få mig att inte älska honom”, skriver Kanye West.

Den amerikanske rapstjärnan Kanye West gick lös på Twitter under onsdagen och skrev inlägg om allt ifrån det egna klädmärket, till sin kommande musik – och förstås Donald Trump, skriver Variety

I flera inlägg skrev han om sitt stöd till Trump och lade dessutom upp en bild på en keps med Trumps valspråk ”Make America Great Again”.

https://twitter.com/kanyewest/status/989179757651574784

”Man behöver inte hålla med Trump, men mobben kan inte få mig att inte älska honom. Han är min bror”, skriver Kanye West bland annat. 

West träffade Trump i slutet av 2016 under ett besök i Trump Tower och hans tidigare hyllningar av presidenten har upprört många fans. Det är dock oklart om stjärnan är seriös eller om han bara vill driva med sina följare.

 

LÄS ÄVEN: Melania dissar Trumps hand – igen 

 

https://twitter.com/kanyewest/status/989227154993963009

Trump svarade på Kanyes tweet

Tre timmar senare svarade Donald Trump genom att retweeta Kanyes hyllning och bilden på den typiska kepsen. 

”Tack Kanye, väldigt coolt”, skriver Trump.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/989225812166696960

Kanyes hyllning till Trump har i skrivande stund gillats 161 miljoner gånger. Efter att ha pratat med sin fru Kim Kardashian West kände sig dock rapstjärnan tvungen att förtydliga att han inte håller med om allt presidenten gör. I en följande tweet hävdar Kanye West att han inte är ”politisk” och varken identifierar sig som republikan eller demokrat. 

”Jag håller inte med någon till 100% förutom mig själv”, skriver rapstjärnan.

Kim Kardashian West som uppges ha stått på Hillary Clintons sida i presidentvalet 2016 tar sin make i försvar på Twitter. 

”Många (mig själv inkluderad) har blandade känslor och åsikter kring det här. Men det här är HANS åsikt. Jag tror på att människor ska få ha sina egna åsikter, även om de är väldigt olika mina. Han sa aldrig att han håller med om hans politik”, skriver Kim Kardashian West.

https://twitter.com/KimKardashian/status/989225120282558464

 

LÄS ÄVEN: Presidenternas nya bromans i Vita huset

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.