Rafael Edholms bebislycka – har blivit trebarnspappa

Paret Rafael Edholm och Freja Edholm Borchies har fått sitt andra gemensamma barn.
Foto: /IBL / /IBL
I november på Fars dag gick skådespelaren Rafael Edholm, 52, ut med att han och frun Freja Edholm Borchies, 31, väntade sitt andra gemensamma barn.
Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Paret Rafael Edholm och Freja Edholm Borchies har fått sitt andra gemensamma barn.
Foto: DAVID SICA / STELLA PICTURES

Rafael Edholm och Freja Edholm Borchies har blivit föräldrar igen.

Förra veckan föddes dottern Luna.

–  Alla mår bra och det känns toppen, säger Rafael Edholm.

I november på Fars dag gick skådespelaren Rafael Edholm, 52, ut med att han och frun Freja Edholm Borchies, 31, väntade sitt andra gemensamma barn. 

"Glad fars dag, alla ni pappor där ute och alla ni som ska bli pappor – bli den pappan du vill ha”, skrev Rafael Edholm på sin Instagram till en bild där paret stod och putade med sina magar. Nu visar de upp dottern Luna på Instagram. 

"Välkommen till världen och familjen älskade Luna" skriver Freja Edholm Borchies på Instagram med hashtgen #oneweek. 

https://www.instagram.com/p/BtJZAebBpKO/

”En stjärna är född. Har varit en stolt far i en vecka nu till den här ljuvliga varelsen, en dotter, en syster. Du är så välkommen till vår familj, och din mamma är den mest otroliga kvinna jag någonsin träffat. Och din bror älskar dig så mycket redan precis som jag”, skrev Rafael på Instagram efter dotterns födsel.

"Allt känns toppen"

Dottern föddes förra veckan och Rafael Edholm berättar att alla mår bra.

–  Alla mår bra och det känns toppen. Allt känns toppen bara, säger Rafael Edholm till Expressen.

Rafael Edholm och "Top model"-vinnaren Freja Edholm Borchies träffades i hemlighet år 2014 och relationen tog snabbt fart. De gifte sig 2015, även det i hemlighet, och fick dottern Leona, 2, året därpå. Rafael har även sonen Gabriel, 20, från ett tidigare äktenskap med skådespelerskan Görel Crona, 59, och kan nu titulera sig trebarnsfar. 

Många av parets följare vill ge kärlek till den utökade familjen och parets respektive Instagramkonton överöses med grattisönskningar. Bland annat skådespelerskan Sara Sommerfeld gratulerar till nytillskottet.

”Åh grattis finisar”, skriver hon.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.