Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Radio-profilens nya kärlek – efter inställda bröllopet

Foto: /IBL / /IBL
Foto: ALEX LJUNGDAHL

Roger Nordin har en ny kärlek.

Efter det inställda bröllopet med tidigare pojkvännen har radio-profilen återigen hittat lyckan i stewarden Anton Lindbäck.

I ett inlägg på Facebook avslöjar radioshowen Rix Morgonzoo nyheten och önskar det nykära paret lycka till.

Radio-profilen Roger Nordin, 42, har hittat kärleken igen i flygstewarden Anton Lindbäck, 29.

Detta skriver radioshowen Rix Morgonzoo, där Nordin är programledare, i ett inlägg på Facebook.

”Det är vår och kärlek i luften. Vi säger stort grattis till Roger som hittat kärleken! Välkommen till familjen Anton. Kram Laila” skriver de i ett inlägg tillsammans med en bild på paret.

De båda har känt varandra i nio år innan känslorna plötsligt blossade upp.

– Det är härligt att vara nyförälskad. Vi har umgåtts i samma gäng i flera år och det känns fantastiskt. Vi säger att det var vår tur nu, säger Roger till Hänt. 

https://www.instagram.com/p/Bx9ENsbCRy6/

”Jag körde hundtricket”

Roger Nordin berättar att både han och Anton Lindbäck har sneglat på varandra i flera år och har haft ett gott öga till varandra sedan de träffades för första gången under Pride 2010. Radio-profilen avslöjar också att det var han som tog första steget till en dejt. 

– Jag körde hundtricket. Jag frågade om vi inte skulle ta en hundpromenad och vi gick Kungsholmen runt, sen var det kört, säger han till Hänt och fortsätter:

– Jag gillar att han är lite full i fan, han driver med mig hela tiden, men han är världens finaste kille. Vi är födda på samma dag, men inte samma år. Jag älskar också hans norrländska lugn, han är från Luleå. Det är bra med en lugn motpol när man jobbar med Laila Bagge.

Eftersom Anton Lindbäck arbetar som flygsteward så är det naturligt att han är borta mycket. Men Roger Nordin ser det som positivt då man i stället får chans till egentid och även hinner längta efter sin nya partner.

Ställde in planerade bröllopet

Roger Nordin var tidigare förlovad med Jonas Elgh, 31, men det före detta paret valde under hösten förra året att avbryta förlovningen och det planerade bröllopet. Något som Roger Nordin valde att berätta i direktsändning.

– Jag hade inte tänkt säga det här, men jag tror jag gör det ändå, erkänner att han i radio. Det verkar som det här att få en relation att hålla längre än fem år är inte min grej, sa han då i programmet.