Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Rachel Mohlin bekräftar – skiljer sig nu från maken

Rachel Mohlin
Foto: SIGGE KLEMETZ / STELLA PICTURES SIGGE KLEMETZ
Rachel Mohlin och Carl Cederström
Foto: ROGER VIKSTRÖM
Rachel Mohlin
Foto: KNUT KOIVISTO / COPYRIGHT KNUT KOIVISTO 2006

Skådespelaren Rachel Mohlin och hennes make Calle Cederström skiljer sig.

Enligt Rachel Mohlin fattade ex-paret beslutet tillsammans.

”Det är ett gemensamt beslut och vi skiljs åt som vänner. Vårt fokus nu är att fortsätta vara bästa föräldrarna åt våra två underbara barn”, skriver Rachel Molin i ett sms.

Skådespelaren Rachel Mohlin, 45, och maken Calle Cederström, 48, går skilda vägar. Paret har ansökt om äktenskapsskillnad och nyligen meddelade Stockholms tingsrätt att den har genomförts.

Rachel Mohlin bekräftar skilsmässan och skriver i ett sms att beslutet är gemensamt:

”Det är ett gemensamt beslut och vi skiljs åt som vänner. Vårt fokus nu är att fortsätta vara bästa föräldrarna åt våra två underbara barn”.


LÄS MER: Rachel Molin imiterar Petter Stordalen – gör succé på scenen och svimmar 


Rachel Molin syns ofta i tv-rutan

Ex-paret har varit separerade vid ett tidigare tillfälle, men återförenades och bildade familj. I en tidigare intervju har Rachel Mohlin berättat att sonen är resultatet av en barrond i Berlin efter återföreningen.

Rachel Mohlin är både skådespelare, manusförfattare och regissör. Som komiker är Mohlin känd för sina pricksäkra imitationer i bland annat ”Public service” i P1. Hon medverkar i både teater- och tv-produktioner. Hon fick sitt genombrott som Kicki i såpan ”Vänner och fiender” som visades i 695 avsnitt. Rachel Mohlin läser även in ljudböcker.

Senast i lördags var Rachel Mohlin, tillsammans med Plura Jonsson, huvudperson i ”Klassfesten” på TV4.


https://www.instagram.com/p/Bo3Yvz8l_pN/?hl=sv&taken-by=rachelmohlin

LÄS MER: Imitatören Rachel Mohlin gör succé som Leif GW Perssons okända syster 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.