Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pushup-trosan ska lyfta hängig bak

Så här ser Double-O ut. Inte så smickrande utan kläder, kanske.
Foto: ALLOVER PRESS

Pushup-bh för de som vill ha en markerad urringning är inget nytt. Men nu finns en variant för den som vill lyfta baken, skriver Daily Mail.

Pushup-bh:n slog igenom på bred front i början av 1990-talet och är nu en självklar i många kvinnors underklädesförråd. Men nu finns också en form av pushup-bh för rumpan att köpa. 

Kurvigt på modet

 Tack vare bland andra Jennifer Lopez och andra kurviga kändisar har fokus på rumpan blivit allt större. Och för de som inte är nöjda med naturliga kurvor finns " Double-O", som är en form av trosa som hissar upp rumpan, skriver Daily Mail.

 "Double-O" ser ut som ett par cykelbyxor med två hål utskurna för skinkorna. Tanken är att de ska lyfta rumpan för ett piggare och kurvigare utseende, och tillverkaren lovar också att "Double-O" håller in och plattar till magen.

Expressen.se

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.