Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Programledarens tårar under ”Vi eller aldrig”

Farao Groth berättar att paren var modiga från allra första början och att deras utveckling berör.
Radioprofilen Farao Groth är programledare för nya ”Vi eller aldrig”.
Foto: Privat
Profilen berättar att han har lärt sig mycket av deltagarna i programmet.
Foto: Privat

Äkta känslor och tvivlande par.

I SVT:s nya realityserie ”Vi eller aldrig” tar par i kris reda på om deras relation är värd att kämpa för.  

– De har verkligen delat med sig av saker vilket gör att man lär sig oerhört mycket själv. Det är riktiga par med riktiga problem – som i relationer blir jättestora., berättar programledaren Farao Groth. 

Sju vacklande kärlekspar lämnade vardagen och flyttade in i en villa på Malta för att ta reda på om de har en framtid ihop. Den 13 juli hade realityserien ”Vi eller aldrig” premiär på SVT. 

Programmet leds av radioprofilen Farao Groth och vid sin sida har han sexologen Louise Mazanti och psykologen Björn Hedensjö. 

Farao Groth psykologen Björn Hedensjö och sexologen Louise Mazanti.
Foto: Privat

Lärt sig av programmet

Två gånger i veckan kan tittarna följa parens resa – som är allt annat än enkel. Farao Groth berättar att paren var modiga från allra första början och att deras utveckling berör.

– Det är inte ett program där man bara ska rädda par, utan det är par som ska få möjlighet att ta ett ödelagt beslut.

För i slutet av serien ska till slut deltagarna bestämma sig: Är det vi eller aldrig? Något som blev både känslomässig och spännande, enligt programledaren.

– Det finns inga vinnare eller förlorare. Jag grät som ett barn, berättar Farao Groth.

– Det är paren det handlar om och det är de som gör programmet – de kommer att bli förebilder för par, säger Farao Groth. 

Han tror att serien som går att se på tisdagar och torsdagar på SVT Play kommer gå hem hos tittarna – och Farao själv vill inte lämna tv-rutan efter uppdraget.

– Nu funderar jag på att bli tv-stjärna på heltid, det är lika bra. Jag har förberett mig att kristallerna kommer att rasa in, säger Farao skämtsamt. 

Parets intima avslöjande: ”Vi började bak och fram”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.