Ellen DeGeneres. Foto: RICHARD SHOTWELL / AP TT NYHETSBYRÅNEllen DeGeneres. Foto: RICHARD SHOTWELL / AP TT NYHETSBYRÅN
Ellen DeGeneres.  Foto: RICHARD SHOTWELL / AP TT NYHETSBYRÅN
Ellen DeGeneres Foto: DOULIERY OLIVIER/ABACA USA / DOULIERY OLIVIER/ABACA USA STELLA PICTURESEllen DeGeneres Foto: DOULIERY OLIVIER/ABACA USA / DOULIERY OLIVIER/ABACA USA STELLA PICTURES
Ellen DeGeneres Foto: DOULIERY OLIVIER/ABACA USA / DOULIERY OLIVIER/ABACA USA STELLA PICTURES
Ellen DeGeners Tweet. Foto: TwitterEllen DeGeners Tweet. Foto: Twitter
Ellen DeGeners Tweet.  Foto: Twitter

Programledarens sorg – efter dödsfallet

Publicerad

Tv-profilen Ellen DeGeneres är i stor sorg.

I veckan förlorade hon sin pappa Elliott DeGeneres och berättar nu om den svåra saknaden.

"Han levde ett långt bra liv", berättar tv-profilen.

Det har varit en svår tid för Ellen DeGeneres. Hennes hemkommun Montecito har drabbats av svåra jordskred – och i veckan dog hennes pappa Elliott DeGeneres 92 år gammal.

I ett känslosamt inslag i sitt program berättar tv-profilen om den stora sorgen.

– Förutom det som pågår i Montecito så förlorade jag min pappa den här veckan, berättar hon i tv.

På Twitter berättar programledaren mer om den stora sorgen och svåra perioden som hon nu går igenom.

"Den här veckan, i en ålder av 92, dog min pappa Elliott DeGeneres. Han levde ett långt bra liv. Det var inte oväntat. Jag hade möjlighet att ta farväl.", skriver hon på Twitter.

 

Ellen DeGeneres: När han dog såg jag den här regnbågen

Programledaren delar också med sig av bilder och minnen från sin barndom.

"Nr jag var barn tog pappa med oss på semester till Warner Bros. Studios. Han älskade den här branschen. Han älskade att jag var en del av den. När han dog såg jag den här regnbågen över scenen som är uppkallad efter mig", skriver hon på Twitter och delar med sig på en bild av en regnbåge.

LÄS MER: Ellens nya drag mot hustrun Portia 

https://twitter.com/TheEllenShow/status/951601035599998976

Ellen DeGeneres berättar om ögonblicket.

– Det här är vad jag såg efter att jag pratat med min pappa och tio minuter efter det var han död. Rätt fantastiskt. Jag fick en regnbåge innan han dog.

Programledaren hade en nära relation med sin pappa – och hans död kom inte oväntat.

– Han blev 92 år, han fick ett långt och bra liv, och han levde precis så som han ville, säger Ellen DeGeneres i programmet.

LÄS MER: Efter ryktet – Ellen avslöjar sanningen 

https://twitter.com/TheEllenShow/status/951607926442962944

 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag