Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Programledarens kärleks- avslöjande i ”På spåret”

Fredrik Lindström bjuder tittarna på en anekdot i den andra semifinalen av ”På spåret”.Foto: SVT.
Komikern Josefin Johansson tävlar i fredagens avsnitt av ”På spåret”.Foto: SVT.
Domaren Fredrik Lindström och programledaren Kristian Luuk bjuds på en rafflande semifinal i säsongens nästsista avsnitt av ”På spåret”.Foto: SVT.

Den andra semifinalen i ”På spåret” blev en riktig rysare.

Men det är inte bara finalvittring som får deltagarna att reagera – likaså domaren Fredrik Lindströms kärleksavslöjande.

– Var det en liten het affär, frågar Josefin Johansson domaren i SVT-programmet.

Det börjar dra ihop sig i ”På spåret”. Tävlingsnerverna är på spänn – så pass att till och med programledaren Kristian Luuk är på spänn.

– Till och med jag är nervös, säger han i programmet.  

Nivån trappades upp i semifinalen som bjöd på allt från briljanta svar till personliga avslöjanden. Däribland en historia från ”På spåret”-domaren Fredrik Lindströms förflutna. 

När det är dags för lagen att pricka in fyra kända skandaler av sju alternativ lyckas deltagarna med konststycket att ge identiska svar – Dreyfus, Iran-contras, Marjasin och Profumo – som ger full pott.

 

 

Ingen av lagen går i fällan som Fredrik Lindström arrangerat bland svarsalternativen. Domaren passade nämligen på att gömma en personlig anekdot från sin barndom bland de potentiella svaren.

– Det var kul att ni inte gick på det här felsvaret, ”Katarina” som vi hade lagt in – en tjej som jag gick på samma lekis som faktiskt, säger Fredrik Lindström i programmet och tillägger med glimten i ögat:

– Vi var lite kära i varandra.

Fredrik Lindström avslöjar barndomskärlek i ”På spåret”

Avslöjandet väcker följdfrågor hos deltagaren Josefin Johansson som skämtsamt undrar om domarens historia rörde sig om en ”het affär”.

– Ja, det var ju lite av en affär, det var det faktiskt – men på Fors församlingshem 1969 så den väckte inte så stor politisk skandal ute i världen, svarar Fredrik Lindström skämtsamt i programmet.

Säsongens andra semifinal i ”På spåret” blir en riktig rysare. Båda lagen imponerar med sin expertis. I synnerhet Johar Bendjelloul som sätter rätt svar – Paris – redan på tio poäng efter ledtråden ”Hidalgo är borgmästare”

– Nämen du är för otäck, ni får inte ha med journalister, säger motståndaren Erik Ericson imponerat i programmet.

 

 

Nästa vecka, den 22 februari klockan 20, avgörs finalen i ”På spåret”. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.