Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Programledaren tvingas lämna ”Love Island”

Det här är programmet Love Island
Malin Stenbäck. Foto: EMMALISA PAULY
Love Island. Foto: Daniel Ohlsson/TV4

TV4 har varit redo med en krisplan inför årets ”Love Island” då programledaren Malin Stenbäck är höggravid.

Nu meddelar kanalen att programledaren fått flygas hem.

– Av olika anledningar åker jag hem lite tidigare än planerat. Men allt är bra både med mig och bebis, säger Malin Stenbäck i TV4:s pressmeddelande.

Malin Stenbäck har varit programledare till den populära kärlekssåpan ”Love Island” sen serien hade sin premiär i Sverige förra året. På den grekiska ön Korfu får tittarna följa singlarnas jakt på kärlek.

TV4 har haft en krisplan redo då Malin Stenbäck är höggravid redan under inspelningens första vecka. Under fredagen tvingas hon sätta sig på ett flyg för att lämna Grekland och ”Love Island”.

– Av olika anledningar åker jag hem lite tidigare än planerat. Men allt är bra både med mig och bebis, säger programledaren.

– Tidsmässigt var inte detta planerat, men vi är superglada över att Malin guidat Love Island-tittarna så här långt och nu skickar vi all kärlek till henne och Petter och deras lilla bebis som är på väg, säger Lotta Edvardsson, exekutiv producent för programmet.

Överraskning för tittarna

För tittarna väntar nu en oväntad överraskning: en ny programledare som TV4 ännu inte vill avslöja.

– Som jag tidigare sagt så har vi en oerhört spännande plan för hur allt ska lösa sig och nu kommer helt enkelt den överraskning som vi lovat våra tittare lite tidigare än vad som först var planerat – och man älskar ju överraskningar, säger Lotta Edvardsson.

Malin Stenbäck må ha lämnat programledarpositionen men tänker fortsätta följa singlarnas kärleksresa.

– Vilken kanonstart på säsongen! Känns otroligt kul att få vara en del av det här modiga, kärleksfulla och roliga programmet. Nu kommer jag följa deltagarna noggrant hemifrån och hoppas på massor av kärlek i slutändan, säger hon.