Programledaren har sagt upp sig – berättar om beslutet

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Malin Gramer har lett Paradise Hotel i flera säsonger.
Foto: JOHNNY WOHLIN / TV3
Tillsammans med Martin Björk, Messiah Hallberg och Adam Alsing har hon också lett morgonprogrammet ”Vakna med NRJ”
Foto: /IBL / /IBL
Nu har Malin Gramer gett beskedet att hon ska sluta på NRJ.
Foto: OLLE SPORRONG

Efter beslutet att lämna ”Paradise hotel” – nu slutar Malin Gramer på NRJ.

Tillsammans med Martin Björk, Messiah Hallberg och Adam Alsing har hon lett morgonprogrammet ”Vakna med NRJ”.

”Så just nu pågår en massa förändringar i mitt liv. En av sakerna jag har gjort är att jag har sagt upp mig från NRJ.”, skriver Malin Gramer på Instagram.

I höstas kom programledaren Malin Gramer med beskedet att hon skulle lämna ”Paradise Hotel”, som hon varit programledare för under en lång tid

– Jag har gjort det här i sju år, sju säsonger har det blivit, det är ju inte klokt egentligen. Det är väldigt länge men det här är också min sista säsong, berättade Malin Gramer i ”Vakna med NRJ” då.

Nu meddelar programledaren att hon också lämnar sitt jobb på NRJ där hon tillsammans med Martin Björk, Messiah Hallberg och Adam Alsing har lett programmet ”Vakna med NRJ” under morgontimmarna. 

– Det stämmer, hon ska sluta, bekräftar NRJ:s presskontakt Maja Thomhave på Bauer Media.

Malin Gramer: ”En massa förändringar”

Malin Gramer berättar själv på Instagram.

”Mitt nyårslöfte i år var att göra saker för MIG, för att jag (och såklart min familj) ska må bättre. Så just nu pågår en massa förändringar i mitt liv. En av sakerna jag har gjort är att jag har sagt upp mig från NRJ.”, berättar hon i inlägget tillsammans med en bild på sig själv och sina radiokollegor.

Hon fortsätter – och avslöjar att det inte var hennes sista sändning under morgonen:

”Jag älskar mitt jobb och mina kollegor men så som livet har varit de senaste åren med tidiga mornar, alldeles för lite återhämtning och sömn fungerar inte längre. Jag måste sätta mitt välbefinnande i första hand. Det har varit fantastiska 2,5 år men det är dags att gå vidare! Jag kommer fortfarande att jobba, synas i tv, men just nu så fungerar det inte att jobba 06.00-10.00 men vem vet vad som händer i framtiden?!”, skriver hon.

https://www.instagram.com/p/BuD1CzeB5op/

Malin Gramer hoppade in som programledare för Ellen Bergström i ”Vakna med NRJ” under 2017. 

I juli förra året kom beskedet att morgonprogrammet skulle förstärkas med tre nya profiler och tillsammans med Martin Björk, komikern Messiah Hallberg och Adam Alsing har de fyra varit lyssnarnas sällskap.

Expressen söker Malin Gramer.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.