Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Programledaren Linda Lindorff i nytt program

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
"Hela Sverige syr". Det är namnet på Sjuans nya storsatsning. Programledare är Linda Lindorff.
Foto: Robban Andersson

Linda Lindorff skiftar fokus på en ny tv-kanal.

Expressen.se kan nu berätta att hon ska leda ett helt nytt program i Sjuan.

- Jag har precis tackat ja, säger tv-profilen.

"Hela Sverige syr".

Det är namnet på Sjuans nya storsatsning. Programledare är Linda Lindorff.

- Det handlar om att visa sina färdigheter i att sy. Allt från trendiga modeplagg till klassiker. Det känns nytt och det är kul tycker jag, säger Linda Lindorff och fortsätter:

- Och förutom att det är ett nytt format är det en ny kanal och det känns roligt för mig som alltid har varit på TV4.

Ny programledarroll

Linda Lindorff lyfter fram att det dessutom känns extra kul för henne att dels jobba i en ny genre och dels i en ny slags programledarroll.

- Det är väldigt mycket mode och färg och jag älskar kläder. Om man ville ha något snyggt när jag växte upp i Wilhelmina så fick man sy det själv. Min första klänning som jag hade när jag fick på dans var en röd, tajt historia. Det fanns inget att shoppa så jag har sytt kavajer, byxor, jackor och då var man unik och väldigt snygg.

- Det där känner man är på väg att komma tillbaka. Folk vill inte se ut som alla andra. Man tycker det är roligt att vara helt egen och skapa sina egna grejer.

Ny säsong av "Bonde söker fru"

Linda Lindorff börjar spela in den nya säsongen av "Bonde söker fru" på tisdagen. Hon är även programledare för "Vad hände sen" och har nyligen tackat ja att vara med i "Nyhetsmorgon söndag" under sommaren.

En ny säsong av "Farmen" då?

- Jag är ingen övermänniska och har familj med tre barn. Så det är lite orealistiskt att tro att jag skulle kunna göra alltihop.


Läs Linda Lindorffs blogg här. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.