Programledaren Soraya Lavasani gör sitt första ”Nyhetsmorgon” på TV4 på ett år. Foto: ANNA-KARIN NILSSON / ANNA-KARIN NILSSON EXPRESSENProgramledaren Soraya Lavasani gör sitt första ”Nyhetsmorgon” på TV4 på ett år. Foto: ANNA-KARIN NILSSON / ANNA-KARIN NILSSON EXPRESSEN
Programledaren Soraya Lavasani gör sitt första ”Nyhetsmorgon” på TV4 på ett år. Foto: ANNA-KARIN NILSSON / ANNA-KARIN NILSSON EXPRESSEN
Soraya Lavasani är tillbaka i ”Nyhetsmorgon” med Jesper Börjesson Foto: TV4Soraya Lavasani är tillbaka i ”Nyhetsmorgon” med Jesper Börjesson Foto: TV4
Soraya Lavasani är tillbaka i ”Nyhetsmorgon” med Jesper Börjesson Foto: TV4

Soraya Lavasani tillbaka i ”Nyhetsmorgon” på TV4

Publicerad

Programledaren Soraya Lavasani är tillbaka efter sin föräldraledighet – och gör sitt första ”Nyhetsmorgon” på TV4 på ett år.

”Det är väldigt lätt att gå upp mitt i natten och arbeta när man har världens finaste kollegor och får en massa glada tillrop från engagerade tittare”, skriver Soraya Lavasani i ett sms.

Programledaren och ”Nyhetsmorgon”-profilen Soraya Lavasani, 36, har varit föräldraledig efter att ha fått dottern Bianca förra året.

Nu är hon tillbaka i rutan på TV4 till tittarnas stora glädje och under måndagsmorgonen leder hon programmet tillsammans med Jesper Börjesson. 

”Det känns väldigt roligt att vara tillbaka! Är lite ringrostig men enormt glad över den fina respons jag fått från Nyhetsmorgons fantastiska tittare.”, skriver Soraya Lavasani i ett sms och fortsätter:

”Det är väldigt lätt att gå upp mitt i natten och arbeta när man har världens finaste kollegor och får en massa glada tillrop från engagerade tittare. Längtar redan till nästa pass, men nu vill jag snabbt hem och gosa med min lilla tjej.”

 

Soraya välkomnas av tittarna

På Instagram berättar Soraya Lavasani om hur det känns att vara tillbaka på jobbet igen och hon välkomnas stort av fansen som skriver att de har saknat henne i rutan.

– I morgon gör jag min första Nyhetsmorgon på ett helt år. Det ska bli så roligt. Jag har verkligen längtat tillbaka, berättade Soraya i en film på Nyhetsmorgons Instagram under söndagen.

Och halvvägs in i programmet uppdaterar programledaren tittarna om hur det har gått första dagen i sändning.

”Halva morgonpasset avklarat - första sändningen på ett år. SÅ ROLIGT! Kunde inte känt mig mer välkomnad av kollegor och tittare.”, skriver hon på Instagram.

https://www.instagram.com/p/BivzkAmh6Um/?taken-by=sorayalavasani

 

LÄS MER: Soraya Lavasani: "Det tog lång tid att bli glad för graviditeten" 

 

Soraya Lavasani berättar om sin föräldraledighet

Soraya Lavasani fick dottern Bianca tillsammans med maken Ralph Olsson i juni förra året och i måndagens ”Nyhetsmorgon” berättar hon bland annat att hon tillbringat en hel del tid i Spanien under föräldraledigheten.

– Vi har varit i Spanien i tre och en halv månad. Mycket gos och mys under all den här tiden tillsammans, berättar hon i programmet. 

Hon beskriver tiden som en avkopplande paus i livet och vardagen.

– Även när man är hemma kan man inte koppla bort allt, berättar hon.

 

LÄS MER: Bebislyckan: TV4- profilen har fått barn 

https://www.instagram.com/p/Bit-61ZB2-g/?taken-by=nyhetsmorgon

Expressen har sökt Soraya Lavasani.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag