Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Soraya Lavasani tillbaka i ”Nyhetsmorgon” på TV4

Programledaren Soraya Lavasani gör sitt första ”Nyhetsmorgon” på TV4 på ett år.
Foto: ANNA-KARIN NILSSON / ANNA-KARIN NILSSON EXPRESSEN
Soraya Lavasani är tillbaka i ”Nyhetsmorgon” med Jesper Börjesson
Foto: TV4

Programledaren Soraya Lavasani är tillbaka efter sin föräldraledighet – och gör sitt första ”Nyhetsmorgon” på TV4 på ett år.

”Det är väldigt lätt att gå upp mitt i natten och arbeta när man har världens finaste kollegor och får en massa glada tillrop från engagerade tittare”, skriver Soraya Lavasani i ett sms.

Programledaren och ”Nyhetsmorgon”-profilen Soraya Lavasani, 36, har varit föräldraledig efter att ha fått dottern Bianca förra året.

Nu är hon tillbaka i rutan på TV4 till tittarnas stora glädje och under måndagsmorgonen leder hon programmet tillsammans med Jesper Börjesson. 

”Det känns väldigt roligt att vara tillbaka! Är lite ringrostig men enormt glad över den fina respons jag fått från Nyhetsmorgons fantastiska tittare.”, skriver Soraya Lavasani i ett sms och fortsätter:

”Det är väldigt lätt att gå upp mitt i natten och arbeta när man har världens finaste kollegor och får en massa glada tillrop från engagerade tittare. Längtar redan till nästa pass, men nu vill jag snabbt hem och gosa med min lilla tjej.”


Soraya välkomnas av tittarna

På Instagram berättar Soraya Lavasani om hur det känns att vara tillbaka på jobbet igen och hon välkomnas stort av fansen som skriver att de har saknat henne i rutan.

– I morgon gör jag min första Nyhetsmorgon på ett helt år. Det ska bli så roligt. Jag har verkligen längtat tillbaka, berättade Soraya i en film på Nyhetsmorgons Instagram under söndagen.

Och halvvägs in i programmet uppdaterar programledaren tittarna om hur det har gått första dagen i sändning.

”Halva morgonpasset avklarat - första sändningen på ett år. SÅ ROLIGT! Kunde inte känt mig mer välkomnad av kollegor och tittare.”, skriver hon på Instagram.

https://www.instagram.com/p/BivzkAmh6Um/?taken-by=sorayalavasani

LÄS MER: Soraya Lavasani: "Det tog lång tid att bli glad för graviditeten" 


Soraya Lavasani berättar om sin föräldraledighet

Soraya Lavasani fick dottern Bianca tillsammans med maken Ralph Olsson i juni förra året och i måndagens ”Nyhetsmorgon” berättar hon bland annat att hon tillbringat en hel del tid i Spanien under föräldraledigheten.

– Vi har varit i Spanien i tre och en halv månad. Mycket gos och mys under all den här tiden tillsammans, berättar hon i programmet. 

Hon beskriver tiden som en avkopplande paus i livet och vardagen.

– Även när man är hemma kan man inte koppla bort allt, berättar hon.


LÄS MER: Bebislyckan: TV4- profilen har fått barn 

https://www.instagram.com/p/Bit-61ZB2-g/?taken-by=nyhetsmorgon

Expressen har sökt Soraya Lavasani.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.