Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Profilens ilska efter spruckna relationen: ”Är skitbesviken”

Dennis Mlivic och Monalisa Skinnari kramar om varandra i ”Celebrity ex on the beach”.
Foto: Dplay
– Jag är skitbesviken, det är jag, säger Skinnari i podcasten ”Sweet but psycho”.
Foto: Dplay
Mlivic och Skinnari har haft en relation innan de klev in i huset.
Foto: Dplay

Monalisa Skinnari och Dennis Mlivic hade en bra relation innan ”Celebrity ex on the beach” – men i dag är de inte vänner.

Mlivic valde att avfölja henne på sociala medier och i dag har de ingen kontakt. 

– Jag var inte alls beredd på det här från hans sida. Jag trodde inte alls det här om honom, säger Skinnari i podcasten ”Sweet but psycho”.

Monalisa Skinnari, 24, är en av deltagarna i årets säsong av ”Celebrity ex on the beach”. 

Hon är ett välkänt ansikte för de allra mest inbitna dokusåpa-fansen, men var inte nöjd med den förra säsongen av programmet som hon var med i. Därför valde hon att ställa upp i programmet igen, berättar hon i podcasten ”Sweet but psycho”. Denna gång ville hon göra om och göra rätt.

I villan finns bland annat Dennis Mlivic som hon har haft en relation med innan de klev in i huset. Skinnari berättar att känslorna kom tillbaka lite när de träffades igen. 

Utan att ge någon förklaring

Men trots att Mlivic och Skinnari haft en nära relation innan programmet, är de inte vänner i dag. Efter ”Celebrity ex on the beach” pratade de om att hitta på något gemensamt då deras födelsedagar ligger nära varandra, men det blev aldrig av. Sedan avföljde Mlivic henne på social medier, berättar hon i podcasten.

– Det är bara så tråkigt att bara för att man går in i en relation med någon annan så tycker jag inte att man kapar sina vänner så. Speciellt inte någon du har varit så tajt med och så kan du inte ens ge mig en förklaring, säger Monalisa Skinnari i ”Sweet but psycho”.

Monalisa Skinnari: ”Skitbesviken”

Hon tycker att det är synd att det blivit som det blivit.

– Jag förstår honom om han backar ifrån mig för sin nya relation för de kan bli känsligt, och det respekterar jag. Men att jag hade önskat mig samma respekt tillbaka och det tycker jag att jag inte fick för att han kapade bara mig rakt av utan en förklaring., säger Skinnari.

Hon fortsätter:

– Jag känner bara att jag förtjänar mer respekt än så eftersom vi ändå hade en relation innan. 

Expressen har sökt Monalisa Skinnari och Dennis Mlivic via Mathilde Albinsson, pressansvarig för ”Celebrity ex on the beach”.

Josephine Qvists återförening med exet efter otroheten:

Josephine Qvist om kärleksfrågan alla ställer

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.