Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Profilens drag – efter modellens nakenbild

David Lindgren grät i Örnsköldsvik.
David Lindgren. Foto: OLLE SPORRONG

Melodifestivalprogramledaren David Lindgren reagerade på ett magasinsomslag i tidningshyllan – där en modell sitter naken med bara tröja och hatt på sig.

Den underliga bilden gör att Lindgren inte kan låta bli att skämta lite.

”Trodde att det bara hände mig. Sätta sig i bilen o inse att man glömt både byxor & underkläder...”, skriver David Lindgren på Instagram.

På omslaget till senaste numret av modemagasinet Vogue Paris sitter en modell i en bil, klädd i magkort stickad tröja och hatt – utan byxor eller underkläder.

Det ovanliga modet fick Melodifestivalprogramledaren David Lindgren att reagera i affären – så mycket att han fotade av omslaget och publicerade det på Instagram.

”Trodde att det bara hände mig. Sätta sig i bilen o inse att man glömt både byxor & underkläder.... jaja ingen har iallafall fotat mig o lagt upp på framsidan av Vogue”, kommenterar Lindgren skämtsamt modetidningens omslag.

Artisten Robin Bengtsson skämtar vidare i kommentarerna.

”Fast du brukar ju ha kortare magtröja”, skriver Bengtsson som svar till bilden, och artistens kommentar har gillats 17 gånger.

Samtidigt väcker det nakna omslaget känslor bland David Lindgrens följare, och någon undrar upprört när tidningen är ifrån.

”Den står i hyllorna nu. Såååå konstigt!”, svarar David Lindgren.

https://www.instagram.com/p/ByxGn-birvO/

David Lindgren i bilolycka

I maj berättade David Lindgren om hur han och hustrun Kristina var med om en bilolycka, när de var ute och körde på kvällen. Paret krockade med ett vildsvin i hög hastighet, men klarade sig turligt nog oskadda.

”Sen tittar jag och Kristina på varandra och frågar om vi är ok. Det är vi men vi är väldigt omskakade och inser att det där hade kunnat gå riktigt illa”, skriver David Lindgren om händelsen på Instagram.

Så blir midsommarvädret där du bor.