Profilen Titti Schultz slutar på radion – ersätts

Radioprofilen Titti Schultz slutar på morgonprogrammet i NRJ.
Foto: Robert Eklund / STELLA PICTURES ROBERT EKLUND
Titti Schultz.
Foto: Christian Örnberg

Radioprofilen Titti Schultz slutar på morgonprogrammet i NRJ.

Schltz ger beskedet på sin Instagram.

– Vi skiljs i bästa samförstånd, säger Titti Schultz.

NRJ-profilen Titti Schultz, 44, slutar på radiokanalen.

Det beskedet ger hon på sin Instagram.

Radioprataren skriver att hon lämnar kanalen, vilket blev officiellt under torsdagen.

I stället ersätts radioprogramledaren av skådespelerskan Ellen Bergström, som kommer fortsätta med morgonprogrammet i NRJ tillsammans med veteranen Ola Lustig och Daniel Paris.

"Hej du som undrar. Idag presenterades det nya morgonprogrammet på NRJ. Den uppmärksamme noterar att jag inte finns med där. Och det är precis som det ska vara. Jag ska inte sända radio på NRJ mera" skriver Titti Schultz på sin Instagramsida.

Titti Schultz säger att hon har vetat om att hon inte ska göra morgonradio för NRJ under flera månaders tid, och att det varit en odramatisk process.

– Det var inget drama runt det, utan vi var överens. Jag har under lång tid velat hitta på något annat, och vi skiljs i bästa samförstånd.

I dagsläget finns det inga planer på att sända radio, men Schultz säger att hon vill återvända till radion i framtiden.

– Nu ska jag fokusera på att vara moderator och konfrencier, och jag skriver i en del tidningar. Men radion är min största kärlek, så det vore roligt, säger Titti Schultz.

Den tidigare NRJ-profilen säger också att hon ser fram emot att lyssna på den nya programledarkonstellationen i radion, med Ola Lustig, Daniel Paris och Ellen Bergström.

– Jag tycker Ellen är hur härlig som helst, hon kommer kunna ge dem en match, säger Titti Schultz.LÄS MER: Titti Schultz: Försöker ha en relation bara...https://www.instagram.com/p/BI-FaN_A8tJ/

Lyssnarna stöttar Titti Schultz på Instagram


LÄS MER: Titti Schultz snuskiga upptäckt i lägenheten


Profilen får många stöttande kommentarer till sitt avslöjande, och flera skriver att de kommer sakna hennes röst i morgonprogrammet.

"Nej, det är inte sant. Kommer att sakna dig extremt mycket. Har lyssnat på er i säkert 12 år varje morgon och skrattar varje dag. Du är underbar och önskar dig lycka till framåt" skriver en person på Instagram.

"Kommer sakna dig." skriver en annan besviken lyssnare.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.