Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅFoto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
 Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Foto: /IBL / /IBLFoto: /IBL / /IBL
 Foto: /IBL / /IBL
Foto: /IBL / /IBLFoto: /IBL / /IBL
 Foto: /IBL / /IBL

Profilen häpnar efter Biancas ord i TV4

Publicerad

Bianca Ingrosso har skrivit om sin stressade tillvaro i sin blogg. 

När hon berättar om att hon är nära att bli utbränd under en intervju i "Nyhetsmorgon" verkar programledaren Jenny Alversjö orolig.

– Du märker att det är mammadelen i mig, men kära barn, säger hon till Bianca Ingrosso. 

Bianca Ingrosso, 22, skrev nyligen i sin blogg att hon mådde dåligt.

"Mitt minne fungerar liksom inte alls. Glömmer bort tider jag ska passa, minns aldrig vad det är för dag, blandar ihop projekt, kan inte lägga fokus på något, glömmer bort folks namn, min syn har tom försämrats och blivit suddig…" skriver hon i inlägget.

"Har helt enkelt ingen koll på något. Jag har noll energi, är konstant trött, nära till gråt hela jävla tiden och känner ingen glädje för någonting egentligen. Helt tappat aptiten och känner mig bara otillräcklig". 

Hon berättar vad som ligger bakom det ärliga blogginlägget under ett framträdande i TV4:s "Nyhetsmorgon". 

"På väg att gå in i väggen" 

– Jag skrev ett blogginlägg om att jag var snäppet på väg att gå in i väggen någonstans för det är väldigt mycket. Det är väldigt påfrestande, men man känner lite som en apa i bur, jag har börjat få jobbigt att gå på stan i butiker och sånt.

– Jag har aldrig varit med om det innan. Jag är en sån som säger 'nej, det är inget allvarligt, jag kör på', men nu har jag trappat ner, fortsätter Bianca Ingrosso. 

 

LÄS OCKSÅ: Biancas ärliga ord om utbrändheten

 

Programledarens reaktion 

Hennes berättelse får programledaren Jenny Alversjö att haja till. 

– Du märker att det är mammadelen i mig, men kära barn, säger hon till Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso gästade programmet för att prata om sitt nya uppdrag – som jurymedlem i realityserien "Talang". 

– Nu ska jag göra "Talang", det blir 16-timmarsdagar, men jag har ett jäkligt bra team och bra följare, säger hon i "Nyhetsmorgon". 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag