Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Privata videon från Anne Lundbergs bröllop

Vem är Anne Lundberg?
Foto: JANNE DANIELSSON / SVT

SVT-profilen Anne Lundberg gifte sig med kärleken Allan Lindfors under midsommarhelgen.

Nu väljer programledaren att visa upp hur det såg ut på den stora bröllopsfesten – och då ser man hur flera SVT-profiler dansar i takt till musiken.

Den folkkära programledaren Anne Lundberg, 53, har en gedigen karriär bakom sig, men är främst känd för att leda SVT-programmet ”Antikrundan” sen tjugo år tillbaka.

Hon har dock alltid varit hemlighetsfull om sitt privatliv. Men i vintras kunde Hänt avslöja att hon till sommaren skulle gifta sig med sin kärlek: Byggkonsulten Allan Lindfors, 55.

Och under midsommarhelgen publicerade hon ett bildspel från bröllopet som ägde rum på den grekiska ön Paros.

Dansade till Abba-låt

Enligt uppgift till Expressen var det ett stort bröllop, med vacker utsikt från kapellet under själva vigseln och sedan fest med grekiska inslag.

Nu väljer programledaren att visa upp hur det såg ut på den stora bröllopsfesten – och då ser man hur gästerna dansar i takt till ”Lay all your love on me” med Abba.

En av profilerna som var på plats var SVT-profilen Katarina Hultling.

https://www.instagram.com/p/BzFzC0wjxP0/?utm_source=ig_web_copy_link

Gästerna klädda helt i vitt

Hänt, som i vintras kom över en inbjudan till bröllopet, skriver att platsen för vigseln skulle vara en liten fiskeby. Klädkoden uppgavs vara helvit. På en av bilderna som Anne Lundberg har lagt upp syns också hur gästerna står klädda helt i vitt, med solen och den grekiska flaggan i bakgrunden. Bruden och brudgummen var däremot helt klädda i rött.

Anne Lundberg har aldrig pratat särskilt mycket om sitt kärleksliv men i en intervju med Expressen i januari 2017 berättade SVT-profilen om sin rädsla för ensamhet.

– Jag gillar inte att vara själv. Jag gillar tvåsamhet. Nu bor jag ihop med mina barn, men den dagen de flyttar hemifrån vill jag gärna bo ihop med någon annan. Jag är inte bra på att vara ensam, sa hon då.

Anne Lundberg har två vuxna barn tillsammans med exmaken Klas Sundkvist, 66.

Expressen har sökt Anne Lundberg.