Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Privata samtalet som tittarna inte fick se

Anklagelsen mot bonden: ”Du tycker ju inte om mig”
Heidi Skedebäck väljer att åka hem från ”Peja” Nilssons gård i ”Bonde söker fru”.
Foto: TV4
De båda pratade om beslutet i ett privat samtal som tittarna inte får ta del av i programmet.
Foto: TV4
”Jag fick backa undan lite för att inte situationen skulle bli för besvärlig för de andra”, säger ”Peja” som menar att det kan ha lett till att hans känslor verkade ha svalnat.
Foto: TV4
Linda Lindorff kom till gården och försökte få Heidi att stanna kvar.
Foto: TV4
Heidi hade dock redan bestämt sig.
Foto: TV4

När Pär Eric ”Peja” Nilsson i ”Bonde söker fru” ska välja bort en av sina brevskrivare bestämmer sig Heidi Skedebäck för att lämna gården redan före valet.

Beslutet kom efter ett privat samtal som tittarna inte får se. 

– Då sa han att han inte hade några känslor för mig längre, berättar hon.

”Peja” Nilsson har brottats med en hel del beslutsångest under årets säsong av TV4:s ”Bonde söker fru”.

Han har tidigare sluppit välja bort någon av kvinnorna på gården, det efter att brevskrivaren Jessica tidigare valde att lämna självmant.

När det nu är dags för val igen upprepar sig historien när Heidi Skedebäck plötsligt packar sina väskor och förklarar att hon tänker åka hem.

– Jag vill åka hem för jag känner att mina känslor inte är besvarade längre, förklarar hon för bonden i programmet.

”Blir ju överväldigad”

Innan dess har Heidi i programmet deklarerat att hon älskar honom.

– Man blir ju överväldigad av en sån kärleksförklaring, men samtidigt fick jag ändå ta hänsyn till de andra också. Jag fick backa undan lite för att inte situationen skulle bli för besvärlig för de andra, säger ”Peja” själv till Expressen nu. 

Men exakt hur allt gick till framkommer inte i programmet, säger nu Heidi som berättar hur hon och tv-bonden gick i väg och pratade i hemlighet utan kameror.

– Efter frukosten satte vi oss på gräset en stund under ett äppelträd bara han och jag. Och då sa han till mig att han inte hade några känslor för mig längre. Och då sa jag att ”men jag älskar ju dig”. Och då sa han till mig: ”ja, jag har älskat dig också men jag gör inte det längre”. Då sa jag: ”Nej men då vill jag inte vara kvar här, så då bryter vi väl här nu, så åker jag hem”.

Något som tog hårt. 

– Just då var jag väldigt ledsen. Det var lite oväntat, för samma morgon när jag gick in i hans sovrum så kysstes vi och jag frågade om allt var bra. Och han sa att allt var bra. Två timmar senare säger han att han inte har några känslor för mig längre. 

Kyssarna i bondens kök

”Peja” Nilsson ser annorlunda på det och hävdar att de inte var så intima som Heidi tidigare har berättat.

Men ni kysstes någon gång?

– Det minns jag inte, men vi kramades kanske och kysstes innan vi åt frukost där ute i köket. Det gjorde vi säkert. För det är en härlig kvinna, det måste jag säga.

I avsnittet får tittarna se hur programledaren Linda Lindorff kommer till gården för att försöka övertala Heidi att stanna.

– De ville att jag skulle stanna till valet. Men jag tyckte inte det fanns någon anledning, berättar hon.

”Inte bitter”

När Heidi väl valde att åka hem fortsatte de båda att ha sms-kontakt och i dag beskriver de båda att de har en vänskaplig relation till varandra och att de då och då hörs på sms.

– Jag är absolut inte bitter på honom, säger Heidi Skedebäck.

I dag är hon singel.

– Jag har valt att inte dejta, utan jag tar det lugnt nu. Jag sysslar med mina hobbys och umgås med vänner och min dotter, och avvaktar lite helt enkelt.

Heidi och Pejas kärleksstund i ladugården - säger att hon älskar honom

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.