Priset på Julias förlovningsring avslöjat – Samirs hemliga krav

Samir Badran gick ner på ett knä och friade till Julia Sundquist i direktsändning. 

Nu avslöjas priset på ringen – och det är en riktig dyrgrip. 

– Samir visste vad han ville ha och han ville ha en ring med en större diamant i mitten och det är den som driver priset. Ju större diamant man har, då sticker priset i väg, säger Emelie Blom, medgrundare och PR-ansvarig, för smyckesmärket Cravingfor. 

Julia Sundquist var på plats i TV4-studion under fredagen för att heja på sin pojkvän Samir Badran i ”Talang” – men hon fick mycket mer än så. 

Från ingenstans – mitt i programmet – vände han sig nämligen till henne och gick sedan ner på ett knä. 

– Julia, sen första gången vi träffades så har jag känt att det har varit något väldigt speciellt. Du är den starkaste och modigaste tjejen jag någonsin träffat och jag älskar dig så mycket. 

– Fan jag är så nervös, avbryter han sig själv.

Sami Badran hämtar sig. 

– Så nu vill jag fråga dig. 

Han går ner på ett knä och Julia Sundquists tårar tränger fram. 

– Julia, vill du gifta dig med mig? 

Flickvännen börjar gråta så att hon skakar och för handen chockat över ansiktet.

Hon tittar sig omkring och nickar. 

Paret kastar sig i famnen på varandra. 

Dagen efter la Julia Sundquist upp en bild på den glittrande ringen. 

”Fortfarande i CHOCK. Jag ska få spendera resten av mitt liv med den modigaste, roligaste, finaste och mest fantastiska människan i väärlden!!!! Älskar dig mest av allt”, skrev hon till bilden. 

Så mycket kostar ringen

Och ringen är ingen billig historia. Den är specialbeställd från Cravingfor som bärs av bland annat kronprinsessan Victoria, Hedda Stiernstedt och Bianca Ingrosso. 

Emelie Blom, medgrundare och PR-ansvarig för smyckesföretaget, berättar att ringen består av 18 karat vitt guld och diamanten på ringen är 1,5 carat. De andra mindre diamanterna är på 0,4 karat. Det här innebär att ringen är en riktig dyrgrip – den är värd 165 000 kronor. 

– Normalt så ligger våra förlovningsringar runt 20 000-30 000 tusen men Samir visste vad han ville ha och han ville ha en ring med en större diamant i mitten och det är den som driver priset. Ju större diamant man har, då sticker priset i väg, säger Emelie Blom. 

Hur länge sedan var det Samir beställde ringen? 

– Det har varit en process och allting har varit väldigt hemlighetsfullt men han visste vad han ville ha, så blev det helt enkelt den här ringen. Jag vill inte gå in på fler detaljer.

Visste Samir vad Julia ville ha? 

– Han har ju haft en klar bild vad han vill ha och då tänker jag mig att han har säkert en bild av vad hon skulle gilla. Tänker jag mig i alla fall. Det är en fantastiskt vacker ring han har valt. 

https://www.instagram.com/p/B9JVbiolLlH/?utm_source=ig_web_copy_link

Samir Badrans och Julia Sundquists kärleksförklaringar

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.