Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Priscillas vändning efter sveket mot Elvis på dödsbädden

Priscilla Presley har börjat planera för sin egen begravning – och vill läggas till evig vila bredvid Elvis på Graceland, skriver Radar Online.
Foto: LANCE MURPHEY / AP FR78211 AP
En uppgiftslämnare till sajten uppger att Priscilla Presley vill visa sin eviga kärlek för exmaken när hon dör.
Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
Elvis Presley.
Foto: PARAMOUNT

Priscilla Presley har börjat planera för sin egen begravning – och vill läggas till evig vila bredvid Elvis på Graceland, skriver Radar Online.

En uppgiftslämnare till sajten uppger att Priscilla Presley vill visa sin eviga kärlek för exmaken när hon dör.

– Även om de skilde sig fyra år före hans död 1977, så tror hon att de delade ett kärleksband tills han dog – och bortom graven, säger uppgiftslämnaren till Radar Online.

Priscilla Presley har hunnit bli 73 år, och har börjat planera för sin egen död. 

Efter att ha genomgått en operation för att ta bort potentiellt dödlig hudcancer från sitt ansikte, så har Elvis Presleys änka insett att hon är dödlig, skriver den amerikanska sajten Radar Online.

– Priscilla har blivit mycket mer fokuserad på sin egen dödlighet sedan operationen. Hon vill få ordning på sina papper, och återetablera de familjeband som definierade henne. Och det innebär att visa världen att hon och Elvis har ett evigt band, säger en uppgiftslämnare till sajten.

Priscilla vill begravas på Graceland

Uppgiftslämnaren till Radar Online uppger att Priscilla vill begravas på Graceland, bredvid exmaken Elvis Presley – och hon har redan uttryckt sin önskan till de ansvariga för Graceland.

– Priscilla ser sig fortfarande som Elvis änka och tycker att den rätta viloplatsen för henne är bredvid honom, säger uppgiftslämnaren till Radar Online, och fortsätter:

– Hon vill ha en stor begravningsceremoni på Graceland. Hon vill omges av bilder på henne och Elvis i lyckligare tider, och att hans musik ska spelas när hon sänks ner i graven, säger uppgiftslämnaren till den amerikanska sajten.

Ångrar skilsmässan

Elvis och Priscilla Presley skilde sig 1973, men Priscilla Presley menar att de fortfarande var kära i varandra.

– Priscilla känner att hon spelade en viktig roll i Elvis liv och att han var hennes enda sanna kärlek. Även om de skilde sig fyra år före hans död 1977, så tror hon att de delade ett kärleksband tills han dog – och bortom graven.

Uppgiftslämnaren menar också att Priscilla Presley berättat för vänner att hon ångrar skilsmässan, och har dåligt samvete över att hon inte fanns där för Elvis Presley när han mådde dåligt sista tiden i sitt liv.

– Priscilla har dåligt samvete för det. Hon säger att hon inte fanns där för Elvis i slutet av hans liv, så hon vill vara vid hans sida i livet efter detta.

Sajten Radar Online har tidigare uppgivit att bara dagar innan Elvis dog så träffade han sin exfru på Graceland. Han hade bjudit in henne för att lätta på sitt hjärta och berätta att han ville återförenas. 

Elvis började sedan böna och be om att få tillbaka sin familj. Men Priscilla avvisade exmannens närmanden på grund av hans tunga drogmissbruk. Exmakarna sågs i fyra timmar men Elvis hjärtskärande bedjande hjälpte inte.

Bara dagar senare, år 1977, gick Elvis Presley bort efter en hjärtinfarkt.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.