Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Priscilla Presley besatt av att dölja sjukdomen

Priscilla Presley.
Foto: AP FR78211 AP
Priscilla Presley.
Foto: ENEWSIMAGE.COM / SPLASH NEWS / ENEWSIMAGE.COM / SPLASH NEWS SPLASH NEWS

Förra sommaren drabbades Priscilla Presley av hudcancer på näsan, och tvingades till operation.

Men efter canceroperationen har Presley blivit besatt av skönhetsingrepp för att dölja ärren i ansiktet.

– Hon sa till dem att göra allt de kan för hon var så självmedveten när det gäller ärrvävnad, säger en uppgiftslämnare till Radar Online.

Det var sommaren 2018 som Priscilla Presley, 73, drabbades av hudcancer på näsan, och fick operera bort den cancersjuka vävnaden.

Det bekräftar en uppgiftslämnare till Radar Online.

– Hon opererade sig förra sommaren för att ta bort hudcancer.

Ingreppet innebar att läkaren tog bort cancersmittad vävnad på hennes näsa, något hon senare täckte upp med ett plåster under några veckor.Besatt av att dölja ärren

Efter canceringreppet ska Priscilla Presley ha blivit besatt av att dölja sina ärr – något som ledde till flera skönhetsingrepp.

– Priscilla var redan beroende av operationer. Hon springer hela tiden till kirurgens kontor och ber om fler ingrepp – det har helt förstört hennes utseende, säger en uppgiftslämnare till Radar Online.

När Presley insåg att man kunde se ärr efter ingreppet för att få bort hennes hudcancer på näsan, så var hon snabb att boka in nya operationer.

– Hon sa till dem att göra allt de kan för hon var så självmedveten när det gäller ärrvävnad, säger uppgiftslämnaren.Stora summor pengar

Andra uppgiftslämnare nära Priscilla Presley avslöjar också att Elvis änka var mer orolig över vilken inverkan canceringreppet skulle få på hennes utseende, snarare än hur själva operationen skulle gå.

Priscilla Presley ska också ha lagt stora summor pengar på olika skönhetsbehandlingar, men ingreppen hon utsatt sitt ansikte för kritiseras nu av läkare.

– Jag tror att hennes ansikte har skadats bortom all räddning, säger Beverly Hills-läkaren Payman Simoni.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.