Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Prinsessan Madeleine klär jycken trendriktigt

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Välklädd vovve. Chris, Madeleine och Leonore på promenad med Zorro.
Foto: Abaca Usa / Ibl Bildbyrå
Prinsessan Madeleine i svarta plagg och kängor matchade med Ray Bans och vita accessoarer och Zorro i täcke i klassiska rutor.
Foto: Abaca Usa / Ibl Bildbyrå
Zorro - fashionabel jycke.
Foto: Abaca Usa / Ibl Bildbyrå

Inte bara prinsessan Madeleine är moderiktig. Hennes hund Zorro är också det.

När familjen var på promenad bar han ett täcke från vad som verkar vara Burberry.

- Detta täcke som Zorro har ser äkta ut, så tillvida det inte är en kopia. Förmodligen väldigt välsytt och rutmönstret borde vara i ren ull, och är därför väldigt varmt och skönt för hunden. Det är lite herrigt och fint, säger modeexperten Camilla Thulin.

När prinsessan Madeleine, Chris O'Neill och lilla Leonore gjorde debut med barnvagnen var hunden Zorro klädd i ett täcke från vad som verkar vara Burberry.

- Hundkläderna följer modebranschen, säger Michael Ahlén, inköpare på Doggie som säljer hundkläder.

Under promenaden turades de nyblivna föräldrarna om att rulla barnvagnen och att hålla i Zorros svarta koppel.

Men det är inte bara när det gäller hundmode som Madeleine är moderiktig. Rasen jack russel är populär och i filmen "The artist" har Jean Dujardin en sådan jycke. Däremot var Madeleine tidigt ute och köpte Zorro för ungefär sju år sedan.

- Det är en stor hund i liten förpackning och som gillar att vara med på allting, säger Anna Wilson som är med i styrelsen för Jack Russellklubben.

Passar rasen för de som har barn?

- Det är inga problem, jag kan inte säga hur det är för Madeleines fall då det alltid finns undantag. Men många älskar barn och brukar ty sig till ungarna eftersom det är där det händer saker.

Hovet känner inte till vad det är för täcke som Zorro bär.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.