Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Prins Williams förvåning – inför Harrys bröllop

Prins Harry har fortfarande inte frågat sin bror om att bli hans best man under bröllopet, något som höjer ögonbryn. Foto: VANTAGENEWS.COM / VANTAGENEWS.COM/IBL VANTAGE NEWS LTD
"Han har inte frågat mig än", säger prins William. Prins Harry var bestman på Williams bröllop för sju år sedan. Foto: / AVALON.RED B68

I maj blir det stort bröllop i Storbritannien när prins Harry gifter sig med skådespelaren Meghan Markle. Men en stor fråga hänger fortfarande i luften inför den stora dagen: varför har inte prins Harry frågat sin bror om rollen som bestman?  

– Han har inte frågat mig än, säger prins William till Daily Mail

För sju år sedan gifte sig prins William med Kate Middleton, i dag hertiginna av Cambridge. Då stod brodern Harry som best man vid hans sida – men nu höjs flera ögonbryn om prins Harry kommer att återgälda tjänsten. 

Harry har nämligen inte ännu frågat William, avslöjar prins William i en intervju med Daily Mail. 

– Bara för att klargöra, han har inte frågat mig än. Det kan vara ett känsligt ämne, säger han. 

"Det är ett band" 

I intervjun berättar han om sitt nära förhållande till brodern, som han säger formades av deras gemensamma trauma när de var små. 

– Att förlora vår mamma i ung ålder hjälpte oss att ta oss i genom en svår period tillsammans. Du tänker på samma sätt, du går i genom liknande saker, det är ett band – och du vet att det är något ni har tacklat tillsammans och blivit starkare av, säger han och fortsätter. 

– Det är grejen med att vara en bästa kompis, oundvikligen känner en sig nere när den andra inte gör det, och du är alltid där för varandra för att hjälpa till när det behövs.

 

LÄS MER: Hovets krav på Meghan Markle – radera alla sociala medier 

 

Parets valda datum väckte förvåning

Även det valda datumet har väckt förvåning i Storbritannien. Bröllopet krockar med en stor sporthändelse – den stora FA-cupfinalen för herrar i fotbollen.

Den krocken tar dock prins William med ro, och skojar om att han nog ska kunna hitta en lösning på det hela. 

– Jag ska se vad jag kan göra, säger prins William till Daily Mail. 

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!