Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Prins Harrys oväntade musikaliska talang

Jon Bon Jovi och Prins Harry spelade in en nyversion av rocksångarens låt ”Unbroken” tidigare i år.
Foto: Youtube
Prins Harry och hertiginnan Meghan.Foto: Stella Pictures

Prins Harry sitter inne på en redig pipa. 

Det säger dirigenten för ”Kingdom Choir”. 

– Prins Harry har en väldigt trevlig sångröst, han har en härlig ton, säger Karen Gibson till OK! Magazine, enligt contactmusic

Karen Gibsons kör sjöng ”Stand by me” på Prins Harrys och hertiginnan Meghans bröllop för två år sedan. I en intervju med OK! Magazine säger hon att det var Harry och Meghan som önskat låten och att de ville ha den på ett speciellt sätt. 

– Vanligtvis sjunger vi den livligt med visslingar och dans, så det var en ganska omfattande förändring, säger hon i intervjun, enligt contactmusic. 

Den nya versionen gjorde att kören behövde öka sina repetitioner. 

– Att få träffa dem var helt fantastiskt. De var som vilket förälskat par som helst. De var underbara mot oss och precis som vanliga människor. 

I intervjun avslöjade hon även att prinsen själv har imponerande sångkunskaper. 

– Prins Harry har en väldigt trevlig sångröst, han har en härlig ton. 

Släppte låt med Jon Bon Jovi

Prins Harrys musikaliska talang har heller inte undgått artisten Jon Bon Jovi. Tidigare i år träffades de i Abbey Road studios i Lodon för att spela in en ny version av låten ”Unbroken”. 

Intäkterna från den släppta singeln går till organisationen som arrangerar Invictus games, prins Harrys idrottstävling för militärveteraner som blivit handikappade under tjänstgöring. 

Låten hittar du här:

https://www.youtube.com/watch?v=fgKxVx67VRU

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.