Bröllopet mellan Prins Harry och Meghan Markle drar närmare. Foto: MIRRORPIX / MEGA / MIRRORPIX / MEGA/IBL THE MEGA AGENCYBröllopet mellan Prins Harry och Meghan Markle drar närmare. Foto: MIRRORPIX / MEGA / MIRRORPIX / MEGA/IBL THE MEGA AGENCY
Bröllopet mellan Prins Harry och Meghan Markle drar närmare.  Foto: MIRRORPIX / MEGA / MIRRORPIX / MEGA/IBL THE MEGA AGENCY
Nu sipprar detaljer kring kungabröllopet ut – och vilka som kommer delta. Foto: / KENSINGTON PALACENu sipprar detaljer kring kungabröllopet ut – och vilka som kommer delta. Foto: / KENSINGTON PALACE
Nu sipprar detaljer kring kungabröllopet ut – och vilka som kommer delta. Foto: / KENSINGTON PALACE

Prins Harrys beslut om bröllopet avslöjas

Publicerad

Bröllopet mellan Prins Harry och Meghan Markle drar närmare. 

Prinsparet gifter sig redan nästa vår – och nu sipprar detaljer kring kungabröllopet ut. 

Enligt tidningen Us Weekly har prinsen nu bestämt sig vem han vill ha som bestman.

Prins Harry, 33, och den amerikanska skådespelaren Meghan Markle, 36, förlovade sig i november. 

Redan i vår ska de gifta sig på Windsor Castle i London – Storbritanniens största slott och ett av landets mest välkända. Och prinsparet slår inte av på takten. 

Redan nu är förberedelserna inför bröllopet i full gång och detaljer kring den storslagna festen börjar läcka från Kensington Palace.

 

LÄS MER: Stora miljonregnet över prins Harry och Meghan

 

"Harry har flera nära killvänner, men..."

Prins Harry uppges ha bestämt sig för vem han vill ha som sin bestman på bröllopet med Meghan Markle – och det ska inte ha varit något snack. 

Enligt källor till Us Weekly ska han ha frågat sin äldre bror – prins William, 35 – om han är redo att axla uppdraget.

– Harry har flera nära killvänner, men det finns ingen tvekan om att han skulle fråga någon annan än William för jobbet, enligt källan.

 

LÄS MER: Så blir prins Harrys och Meghans bröllop

 

Prins Williams iver – inför bröllopet

Prins William väntas inte heller bli den enda representanten från övriga kungahuset i bröllopsuppställningen. William och Kate Middletons barn – prins George, 4, och prinsessan Charlotte, 2 – uppges också få roller under kungligheternas stora dag.

Prins William säger sig också se fram emot familjefesten. Under sitt besök i Finland den gångna helgen uttalade han sig om broderns stundande bröllop:

– Vi är förväntansfulla och förtjusta för dem båda och önskar dem alla lycka i dessa väldigt spännande tider.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag