Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Prins Andrews sexberoende – kvinnorna berättar i ny bok

Den nya skandalboken hävdar att prins Andrew är sexgalen.
Foto: MARCO SECCHI / STELLA PICTURES UPPA/PHOTOSHOT
Prins Andrew.
Foto: STELLA PICTURES/NEWSPIX INTERNATIONAL

Brittiska prins Andrew är sexberoende och ”en våghalsig älskare” – det uppger kvinnor i en ny skandalbok, skriver Page Six.

Författaren Ian Halperin, som ligger bakom boken ”Sex, lögner och smutsiga pengar av världens maktelit”, hävdar att han har vittnesmål från ett dussin av prins Andrews forna älskarinnor.

– En av Andrews ex-älskarinnor säger att han hade ett sexberoende för att han alltid var i skuggan av prins Charles, säger Ian Halperin till Page Six.

Brittiska prins Andrew har under hela sitt liv levt i skuggan av sin storebror prins Charles, och aldrig setts som ett alternativ till att ta över tronen efter mamma, drottning Elizabeth II, går bort.

Det ska ha gjort prinsen till sexberoende, menar författaren Ian Halperin, som skrivit boken ”Sex, lögner och smutsiga pengar av världens maktelit”, är prins Andrew är med.

– En av Andrews ex-älskarinnor säger att han hade ett sexberoende för att han alltid var i skuggan av prins Charles. Han jämförde sin relation till sin bror, till det mellan William och Harry. William ses som kungamaterial, precis som Charles, medan han och Harry var de busiga killarna. De levde en playboy-livsstil. Han fick ingen uppmärksamhet, och det fick honom att känna sig speciell att han kunde få alla de här vackra kvinnorna till sängs.

Kvinnornas betyg: Prins Andrew en våghalsig älskare

Prins Andrew har kopplats samman med skandalerna kring Jeffrey Epstein, men förnekat att de skulle haft något annat än en ren affärsrelation. I boken framkommer det också att kvinnorna legat med prins Andres av egen fri vilja – samtidigt som Halperin menar att det står bortom rimligt tvivel att Epstein också levererade kvinnor till den brittiska prinsen.

– De flesta kvinnorna målade Andrew som en gentleman och sa att det fanns samtycke. En av kvinnorna sa att han var en våghalsig älskare, det fanns inga gränser för vad han kunde tänka sig att göra i sängen... Hon sa till mig: ”Andrew fick min värld att gunga i sovrummet”. Men hon kände sig besviken för efter det hörde hon aldrig från honom igen, säger Halperin.


LÄS MER: Därför gifte sig prins Harry med Meghan


Här frågas prins Andrew ut om Epstein:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.