Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Pretty little liars”-stjärnans stora bebislycka: ”Kan äntligen dela”

”Pretty little liars”-stjärnan Sasha Pieterse ska bli mamma.Foto: Youtube.
Det meddelar hon med en gravidbild på sin Instagram, samtidigt som hon uppmärksammar att hon och maken Hudson varit gifta i två år.Foto: Instagram.
”Vi kommer välkomna en underbar liten människa till världen nu i oktober”, skriver hon på Instagram.Foto: Youtube.

”Pretty little liars”-stjärnan Sasha Pieterse ska bli mamma.

Det meddelar hon med en gravidbild på sin Instagram, samtidigt som hon uppmärksammar att hon och maken Hudson varit gifta i två år.

”Vi kommer välkomna en underbar liten människa till världen nu i oktober”, skriver hon på Instagram.

”Pretty little liars”-skådespelerskan Sasha Pieterse Sheaffer, 24, väntar sitt första barn, tillsammans med maken Hudson Sheaffer, 30.

På tvåårsdagen för deras bröllop går paret nu ut och berättar att de ska bli föräldrar, med en svartvit gravidbild på skådespelerskans Instagram.

”Vi är oerhört glada över att äntligen kunna dela med oss av våra fina nyheter med alla er! Vi kommer välkomna en underbar liten människa till världen nu i oktober. I dag är det två år sedan vi gifte oss och vilket sätt kan vara bättre att dela vår glädje än på den dagen som förändrade våra liv för alltid (den första gången). Moderskap är officiellt min favoritroll någonsin!”, skriver ”Pretty little liars”-profilen.

Hyllar maken: ”Min stadiga klippa”

Hon går vidare med att hylla maken och deras relation.

Inlägget har gillats över en miljon gånger, och ”Pretty little liars”-kolleger som Ashley Benson har kommenterat sina lyckönskningar.

”Hudson Sheaffer, tack för att du gör mig till mamma, och för att du alltid är min stadiga klippa och trygga rum. Du tar fram äventyraren i mig och jag känner mig som mitt sannaste jag när jag är med dig, vilket turligt nog är hela tiden! Jag älskar varje del av dig med varje del av mig och kommer fortsätta älska vem du är och vem du blir, speciellt när vi går in i det här nya kapitlet. Glad årsdag älskling!”, skriver hon.

https://www.instagram.com/p/CAsqEJvlxEO/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.