Laura Prepon berättar nu om hur hon injicerade hormonpreparat.Laura Prepon berättar nu om hur hon injicerade hormonpreparat.
Laura Prepon berättar nu om hur hon injicerade hormonpreparat.
Laura Prepon från "Orange is the new black".Laura Prepon från "Orange is the new black".
Laura Prepon från "Orange is the new black".

Prepon injicerade hormonpreparat

Publicerad

Nu avslöjar Laura Prepon från "Orange is the new black" och "That 70's show" att hon har injicerat hormonpreparat.

– Jag gjorde det för att se ut på ett speciellt sätt, säger hon enligt The Independent.

Laura Prepon, 35, känd bland annat från "Orange is the new black" och "That 70's show" berättar nu om den press hon kände för att se ut på ett visst sätt, och hur långt det drev henne. I en intervju med E! Online som Independent refererar till berättar hon om hur långt hon gick för att möta Hollywoods skönhetsideal.

– Det är en svår fråga för mig för jag har gått igenom så mycket. Jag förstår verkligen de tjejer som håller på med olika bantningsmetoder. Jag injicerade hormoner och gjorde helt galna saker. Jag gjorde det för att se ut på ett speciellt sätt, säger hon i intervjun.

 

LÄS MER: Ryktet: Laura Prepon är Tom Cruises nya kärlek

Laura Prepon om idealen

Laura Prepon pratar om skönhetsidealen i samband med att hon släpper en ny bok om näring och vikt, som heter "The stash plan". I samband med boksläppet uppmanar hon unga skådespelare att vara sig själva, och hylla "Orange is the new black" för tv-seriens mångfaldstänk när det gäller castingen.

– Om man tittar på serien ser man verkligen ett brett spektrum av kvinnor som alla ser fantastiska ut på sitt eget sätt, och den hyllar verkligen det faktum att alla är olika, säger Prepon.

Men hormonterapin fungerade inte så bra för Laura Prepon, berättar hon i intervjun. Hon har sedan dess lärt sig att det finns mycket hälsosammare och mindre extrema sätt att se bra ut.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag