Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Växte upp utan kvinnliga superhjältar – nu har Gadot tagit över rollen

”Jag kände mig som åttaåriga Gal som såg en annan åttaåring göra något som inte är av denna världen.”, säger Gal Gadot om en sekvens som berörde henne extra starkt.
Foto: CLAY ENOS / AP TT NYHETSBYRÅN
”Jag hade inte möjligheten att se alla dessa starka kvinnliga karaktärer, men att få se det nu, och se hur det påverkar mina döttrar, men även pojkar och män – alla människor – det är så mäktigt och så starkt”säger Gal Gadot.
Foto: NINA PROMMER / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

När Gal Gadot, 35, var liten fanns inte kvinnliga superhjältar.

Därför blir hon känslosam av ”Wonder woman”-filmerna, och glad över att hennes döttrar i dag kan få se så starka kvinnliga karaktärer:

– Det är inte som att se kvinnor försöka slåss som män. Nej, vi är kvinnor. Våra kroppar är annorlunda och vi rör oss annorlunda. Bara att se det var fantastiskt, säger stjärnan.

Expressen Premium

Sommarerbjudande: Testa Premium fritt hela sommaren

Läs alla artiklar till 31 augusti för 0 kronor, därefter är priset 79 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid, säg enkelt upp online när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Karl Fredriks oväntade drag efter hatet – skaffa docka

Publiktrycket blev för stort • ”Värt att prova”

Starkt stöd för extraval inom S – varnar om SD

Bedömningen: Val är huvudscenariot • ”Väljarna måste få säga sitt om SD”

Efterlysta läkarens bolag listades på FHM:s hemsida

100 000 svenskar kan ha lurats av falska intyg – FHM:s svar: Gjorde ingen värdering