Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Trafikmagasinet”-profilens nya liv i Florida med frun

”När jag har kontakt med jämnåriga hemma säger de: ’Jag har inte jobbat på tio år – vad jobbar du för?‚ Men vad ska jag annars göra då? Det är ju det jag vill göra.”, säger Perstad.
Foto: JOHAN ERIKSSON

CAPE CORAL. Han var en av Sveriges mest välkända programledare, men efter en strid med SVT försvann ”Trafikmagasinets” Carl-Ingemar Perstad från rutan – och från Sverige. 

Nu har han fyllt 75 och lever ett helt annat liv tillsammans med kärleken Susanne, 57, bland palmerna i Florida. Men nån vilsam pensionärstillvaro, det hinns inte med. 

– Det skulle vara hemskt att vakna på morgonen och inte veta vad jag ska göra, säger Perstad, som bland annat har en ny karriär som vigselförrättare. 

Expressen Premium

Läs Premium gratis i två veckor

Läs alla artiklar gratis i två veckor, därefter är priset 79 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

ISK eller löneväxla – vad ger mig mest i pension?

Kristina Kamp: Då blir löneväxling plötsligt inte så förmånligt

De drar in mest av Sveriges influencers

Hon omsatte 54 miljoner • Därför väljer de bort ”vanlig” reklam

97-åring krävs på 1,1 miljoner för bidragsfusk

Hämtade ut både garantipension och bostadstillägg – bodde utomlands