"Det var jätteroligt att spela in videon, det tog 17 timmar utomhus men det var det värt och jag kommer få mycket erfarenhet av det", säger Nova Miller. Foto: Xtfoto.se
"Det var jätteroligt att spela in videon, det tog 17 timmar utomhus men det var det värt och jag kommer få mycket erfarenhet av det", säger Nova Miller. Foto: Xtfoto.se

Premiär: Se videon till Nova Millers nya låt nu

Publicerad

John Legend är hennes mentor.

Nu debuterar det nya stjärnskottet Nova Miller, 13, - med musikvideon "Supernova".

Nova Miller, 13, började spela fiol som fyraåring och sedan dess lagt till gitarr och piano.

– För några år sedan när jag började skriva mina egna låtar ville jag kompa mig själv, det blir mycket lättare att skriva då, så då började jag lära mig gitarr, säger Nova.

Hon har också fått en mentor - i John Legend. Och nu kommer debutsingeln "Supernova", skriven av Lolene Everett och Peter Kvint, som tidigare jobbat med Britney Spears, Molly Sandén, The Ark och Magnus Uggla.

Låten handlar om att hitta inre styrka, inte ge upp och skina sitt allra starkaste - och den tillhörande musikvideon ser du först här.

– Jag symboliserar killens inre röst som påminner honom om att allt kommer bli bra, bara han vågar tro på sig själv. Videon handlar om att man ska tro på sig själv, även ifall folk säger att man är en dålig person betyder det inte att man är det, utan att man ska hitta sin inre styrka och alltid resa sig upp. Man ska veta att lidandet tar slut någon gång, man kan inte bli mobbad i hela sitt liv, säger Nova Miller.

– Det var jätteroligt att spela in videon, det tog 17 timmar utomhus men det var det värt och jag kommer få mycket erfarenhet av det.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag