Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Premiär: Se videon till Nova Millers nya låt nu

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
"Det var jätteroligt att spela in videon, det tog 17 timmar utomhus men det var det värt och jag kommer få mycket erfarenhet av det", säger Nova Miller.
Foto: Xtfoto.se

John Legend är hennes mentor.

Nu debuterar det nya stjärnskottet Nova Miller, 13, - med musikvideon "Supernova".

Nova Miller, 13, började spela fiol som fyraåring och sedan dess lagt till gitarr och piano.

– För några år sedan när jag började skriva mina egna låtar ville jag kompa mig själv, det blir mycket lättare att skriva då, så då började jag lära mig gitarr, säger Nova.

Hon har också fått en mentor - i John Legend. Och nu kommer debutsingeln "Supernova", skriven av Lolene Everett och Peter Kvint, som tidigare jobbat med Britney Spears, Molly Sandén, The Ark och Magnus Uggla.

Låten handlar om att hitta inre styrka, inte ge upp och skina sitt allra starkaste - och den tillhörande musikvideon ser du först här.

– Jag symboliserar killens inre röst som påminner honom om att allt kommer bli bra, bara han vågar tro på sig själv. Videon handlar om att man ska tro på sig själv, även ifall folk säger att man är en dålig person betyder det inte att man är det, utan att man ska hitta sin inre styrka och alltid resa sig upp. Man ska veta att lidandet tar slut någon gång, man kan inte bli mobbad i hela sitt liv, säger Nova Miller.

– Det var jätteroligt att spela in videon, det tog 17 timmar utomhus men det var det värt och jag kommer få mycket erfarenhet av det.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.