Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pratts och Schwarzeneggers hemliga bröllopslycka

Foto: Instagram/TT
Katherine Schwarzenegger och Chris Pratt gifte sig under lördagen.
Foto: ETIENNE LAURENT / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Chris Pratt var tidigare tillsammans med Anna Faris.
Foto: STELLA PICTURES

”Avengers”-skådisen Chris Pratt och författaren Katherine Schwarzenegger blev man och hustru under en lyxig ceremoni på lördagen, skriver Daily Mail

Katherine sågs anlända till bröllopet med pappan Arnold Schwarzenegger vid sin sida. 

Efter bara ett år tillsammans, och fem månader som förlovade, vigdes paret. 

Chris Pratt, 39, och Katherine Schwarzenegger, 29, sa ja till varandra under en ceremoni på lördagen. Vigseln ägde rum på den lyxiga resorten San Ysidro Ranch i Montecito, USA.

https://www.instagram.com/p/Bsmy0gUFIt7/

Paret har dejtat sedan juni 2018. Bara sju månader senare gick Pratt ner på ett knä och friade. Förlovningen kom som en överraskning för många då hans skilsmässa med skådespelerskan Anna Faris, 42, precis hade gått igenom efter åtta års äktenskap. 

Paret sågs hemma hos skådespelaren Rob Lowe i Montecito på fredagen, som man nu tror kan ha varit deras ”rehearsal dinner” inför det stundande bröllopet.

Stort säkerhetspådrag

Bruden sågs sedan anlända till bröllopet arm i arm med sin pappa, politikern och ”Terminator”-stjärnan Arnold Schwarzenegger, 71.

https://www.instagram.com/p/BkIWi8hn8WW/

En stor buss med tonade rutor sågs transportera gästerna till bröllopet. 

Under hela bröllopet kunde man se ett stort säkerhetspådrag, med flera säkerhetsvakter som befann sig både runt resorten och bland gästerna.

Resorten består av privat mark på hela 500 hektar med en utsikt över Stilla havet och är ett populärt val för just kändisbröllop. Två gigantiska tält sågs utanför ranchens huvudbyggnad, där ceremonin ska ha ägt rum. 

Släp i spets

Katherine bar en ärmlös, vit bröllopsklänning som tycktes ha hjärtformad urringning och ett långt släp, med spets i slutet.

Hennes brudtärnor var klädda i puderrosa, golvlånga klänningar. 

Tidigt på lördagsmorgonen började det komma leveranser till resorten som stoltserar med sina fem stjärnor. Allt från färska frukter och bär till florister vällde in. 

Innan vigseln sågs gästerna mingla runt utomhus medan ett band stod för underhållningen. 

Första bilderna som man och fru

Kärleksparet sågs för första gången som man och hustru i en golfbil på väg till deras bröllopsmottagning som även den ägde rum på San Ysidro Ranch. Här ses bruden klädd i ett stort leende.  

https://www.instagram.com/p/BrWXLv-lfNV/

Paret sågs också gåendes tillsammans till mottagningen strax efter de utbytt löften med varandra. Då kunde man även se bröllopsringen för första gången på Chris vänstra hand. 

Bland gästerna sågs brudens mamma, Maria Shriver, 63, och hennes bror, Patrick Schwarzenegger, 25. 

Chris Pratts exfru Anna Faris tros också ha närvarat vid bröllopet, tillsammans med den gemensamma sonen Jack, 6.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.