Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Post Malones nya tänder kostade 14 miljoner kronor

Så mycket kostade Post Malones nya tänder
Post Malones nya diamanthörntänder.
Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES INSTAGRAM VIA STELLA PICTURES
Post Malone.
Foto: ADMEDIA, INC / BIRDIE THOMPSON/ADMEDIA/SIPA USA SIPA USA

Post Malone har bytt ut sina hörntänder mot diamanter.

Stjärnan fick betala hela 1,6 miljoner dollar, motsvarande 14 miljoner kronor, för de specialgjorda tänderna, skriver Rolling Stone.

Tandläkaren bakom diamanttänderna, Thomas Connelly, berättar i en intervju med Rolling Stone att när han fick förfrågan från Post Malone, 25, svarade han att han aldrig gjort något likande.

Trots det ställde han upp och efter att ha testat sig fram i ett och ett halvt år lyckades Thomas Connelly färdigställa tänderna.

– Det är väldigt svårt att borra hål i diamanter utan att förstöra dem, säger Thomas Connelly till Rolling Stone. 

Diamanterna på 40 karat kommer från Belgien och har ett värde på 1,6 miljoner dollar, motsvarande ungefär 14 miljoner kronor.

Flera kändisar på väntlistan

Thomas Connelly menar att rapstjärnan inte behöver rengöra sina nya diamanttänder på något speciellt sätt, utan kan borsta dem som vanligt.

– Han har nu två fullt fungerande diamanttänder. De lyser upp rummet. De glittrar, de skiner, de är fantastiska, säger han till musikmagasinet.

Vidare säger Connelly att Post Malone har startat en ny trend då han redan har fler kändisar på väntlistan till att få äkta diamanttänder.

– Jag har pratat med några andra som väntade på att se hur resultatet blev innan de pungade ut sina miljoner. Så vi får se. 

Se bilderna på Pinks och kärlekens nya mångmiljonvilla

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.