Porrstjärna döms till fängelse – i mordfall

Lauren Wambles, mer känd som Aubrey Gold.
Foto: Instagram

Den kända porrstjärnan Aubrey Gold döms till 10 års fängelse för sin inblandning i ett mord.

Nu väntas hon vittna mot sin tidigare pojkvän för dennes inblandning i samma fall.

Mellan 2015 och 2018 medverkade Lauren Wambles, 24, känd under namnet Aubrey Gold, i 31 olika porrfilmer.

Nu har 24-åringen dömts till 10 års fängelse för medhjälp till mord – samt ytterligare fem år villkorlig dom efter frigivning, rapporterar New York Post.

Det för sin roll i ett mord på en 51-årig man som sköts ihjäl i delstaten Alabama i juli 2020.

Utöver Lauren Wambles var ytterligare två män, däribland hennes dåvarande pojkvän William Parker, inblandade i mordet. Det ska ha varit pojkvännen som avlossade det dödande skottet. 

https://www.instagram.com/p/BFocNoeH5Zt/?hidecaption=true

Sköts i huvudet

Enligt polisen ska den mördade mannen ha befunnit sig i en bostad tillsammans med de tre nu dömda personerna innan mordet. Bevis som kunde kopplas till mordet hittades också i bostaden, skriver New York Post.

Mannens dotter uppger att han ska ha ringt sin exfru för att be om pengar. Han berättade då att han befann sig i en snårig sits och bland farliga människor, enligt The Sun.

Mannen sköts sedan i huvudet och enligt polisen ska bakgrunden ha varit bråk om ”pengar och droger”. Offrets kropp hittades i en grav av polisens likhundar i augusti samma sommar.

https://www.instagram.com/p/BEtDiftH5Vu/

Ska vittna mot pojkvännen

Det är inte första gången som Lauren Wambles, eller Aubrey Gold, hamnar i kläm med rättvisan.

Enligt The Sun har 24-åringen gripits sex gånger sedan 2018 och vid tidpunkten för mordet väntade hon på en rättegång rörande droginnehav.

Aubrey Gold uppges ha gått med på att vittna mot sin tidigare pojkvän William Parker, den man som tros ha skjutit den 51-årige mannen till döds, för att själv få ett lindrigare straff. Rättegången mot den tredje mannen är sedan tidigare avslutad. Han dömdes till 20 års fängelse. 

Den tidigare porrstjärnan Aubrey Gold klev in i industrin 2015, bara två veckor efter sin 18-årsdag.

Hon drog sig tillbaka 2018, till följd av en juridisk tvist rörande ett kontrakt, och därefter nominerades Aubrey Gold till ett pris vid den årliga galan AVN awards. 


Ex-porrstjärnan och svenska kocken har gjort slut:

Ex-porrstjärnan och svenska kocken har gjort slut

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.