Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Michael Jacksons dotter visar ny bild från natten

Paris Jackson sägs ha förts till sjukhus under lördagen, något hon själv förnekar. Foto: MPNC / STELLA PICTURES BACKGRID US
Paris Jackson är dotter till Michael Jackson. Foto: CARLO ALLEGRI / AP TT NYHETSBYRÅN

Paris Jackson rasade efter uppgifterna om att hon i natt förts till sjukhus efter självmordsförsök. 

Men nu bekräftar polisen att de hämtat en person vid 20-åringens adress efter ett självmordsförsök. Huruvida det rör sig om Michael Jacksons dotter är dock inte bekräftat. 

– Vid klockan 07:28, kallade officerare på ambulans till 7200-kvarteret Hillside efter ett självmordsförsök. Offret transporterades till ett lokalt sjukhus, säger Tony Im, talesperson för Los Angeles-polisen till People

Under lördagskvällen kom uppgifter om att Paris Jackson, 20, förts till sjukhus efter att ha gjort ett självmordsförsök. TMZ var först att rapportera om nyheten och enligt dem ska polis ha ryckt ut till Michael Jacksons dotters hem i Los Angeles klockan 07:30. 

20-åringen ska därefter ha förts till sjukhus och vårdats av flera läkare, samtidigt som hennes tillstånd under omständigheterna var stabilt. 

Paris Jackson tillbakavisade dock uppgifterna via sin Twitter, där hon svarade på TMZ:s artikel med texten ”Fuck you, era lögnare”.

https://twitter.com/ParisJackson/status/1107009409136246784?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1107009409136246784&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.expressen.se%2Fnoje%2Fuppgifter-paris-jackson-till-sjukhus-efter-sjalvmordsforsok%2F

 

 

Nu bekräftar polis för sajten People att det skett en uttryckning till Paris Jacksons adress och att en person förts till sjukhus efter ett självmordsförsök. En ambulans tillkallades till hennes hem klockan 07:28 efter ett självmordsförsök. 

– Vid klockan 07:28, kallade officerare på ambulans till 7200-kvarteret Hillside efter ett självmordsförsök. Offret transporterades till ett lokalt sjukhus, säger Tony Im, talesperson för Los Angeles-polisen.

Samtidigt bekräftar en källa till People att Paris Jackson nu fått komma hem igen och att hon är okej. 

 

”Paris var med om en olycka”

– Paris var med om en olycka den här morgonen som krävde läkarvård. Hon vilar just nu hemma och mår bra. 

TMZ har publicerat bilder på Paris Jackson från hemkomsten där hon bär en svart jacka med texten ”puppies, jag är okej”. 

Paris Jackson har på sin Instagram-storie även publicerat en bild på sig själv där hon dels skriver ”fuck you, jag chillar som Bob Dylan”, sedan följt av en bild på av en måltid på en snabbmatskedja. 

Paris Jackson delade med sig av en selfie efter uppgifterna om att hon förts till sjukhus efter ett självmordsförsök.Foto: instagram.com/parisjackson

Paris Jackson är dotter till Michael Jackson som gick bort 2009, vid 50 års ålder. 

De senaste veckorna har familjen Jackson skakats av dokumentären ”Leaving Neverland” där James Safechuck, 40, och Wade Robson, 36, träder fram och anklagar stjärnan för att ha förgripit sig på dem när de var barn. 

Paris Jackson bröt i torsdags tystnaden kring anklagelserna mot hennes far och på Twitter skrev hon att det inte ”är hennes roll” att försvara sin pappa. 

Michael Jacksons dotter Paris om ”Leaving Neverland” 

”Det finns inget jag kan säga som inte redan har sagts när det gäller försvaret. Taj gör ett perfekt jobb, och jag stöttar honom. Men det är inte min roll. Jag försöker bara få alla att lugna ner sig, vara mogna och se den större bilden”, skrev hon.

https://twitter.com/ParisJackson/status/1106150598234132483?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1106150598234132483&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.expressen.se%2Fnoje%2Fuppgifter-paris-jackson-till-sjukhus-efter-sjalvmordsforsok%2F

Michael Jackson har tidigare anklagats för att ha förgripit sig på barn. Stjärnan har aldrig dömts för brott och har friats för tidigare anklagelser. 

 

 

Har du självmordstankar – här kan du få hälp

Har du tankar om självmord? Känner du någon som mår dåligt?

Har en närstående begått självmord?

Här finns det hjälp att få:

Mind - Självmordslinjen

Här kan du chatta eller ringa till om du har frågor och funderingar

www.mind.se 

Nationella hjälplinjen

Ring 0771-22 00 60. Alla dagar 13-22

Jourhavande medmänniska

Tel: 08-702 16 80. Alla dagar 21-06.

www.jourhavande-medmanniska.se 

BRIS vuxentelefon

Tel: 077-150 50 50. Måndag-fredag, 09-12

Aktuella öppettider på www.bris.se  

BRIS – Barnens hjälptelefon

Tel: 116 111. 

Aktuella öppettider på www.bris.se  

Svenska kyrkan

Svenska kyrkan har jourhavande präster man kan prata med alla dagar mellan kl 21-06. 

Ring 112 och be om att bli kopplad. 

SPES telefonjour

Tel: 08-34 58 73. Alla dagar 19-22. 

SPES telefonjour finns för dig som är närstående till någon som tagit sitt liv.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.