Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Polisens nya misstankar mot Michael Jackson

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Michael Jackson anklagades för att ha utsatt en minderårig pojke för sexuella övergrepp för mer än elva år sedan.
Foto: Carlo Allegri / ALL OVER PRESS SWEDEN GETTY
Då friades han.
Foto: Dave Hogan / GETTY IMAGES / ALL OVER PRESS / GETTY IMAGES GETTY
Bilder från när polisen sökte igenom huset till Michael Jacksons läkare.
Foto: Laura Rauch
Nu menar polisen att han ska ha antastat sina syskonbarn
Foto: Chris Carlson / AP

Michael Jackson anklagades för att ha utsatt en minderårig pojke för sexuella övergrepp för mer än elva år sedan, men friades.

Nu menar polisen att han ska ha antastat sina syskonbarn - och att han mutade familjen för att inte prata om det, skriver Page Six.

Polisen intervjuade två av Michael Jacksons syskonbarn och en annan familjemedlem, samtidigt som utredningen pågick mot Michael Jackson 2004-2005 för pedofili.

Nu berättar utredare inom polisen för Page Six att de trodde att Michael Jackson antastat syskonbarnen - men att han betalade sin familj för att inte prata om det.

– Vi fick ett jättebra tips om syskonbarnen och, precis som många gånger under utredningen, fick Jacksons folk reda på det och den ena pojken åkte i väg till en ö. När pojken kom tillbaka hade Jackson även köpt en splitterny bil till honom vilket vi förstod det som, tillsammans med tipset, var för att hålla tyst på syskonbarnet, säger en före detta polisanställd till sajten.


LÄS MER: Nya skräckfyndet hos Michael Jackson


Michael Jackson blev aldrig åtalad

Men det 18-åriga syskonbarnet ska vid ett senare tillfälle ha hintat om att allt inte stod rätt till, menar en uppgiftslämnare från åklagarsidan.

– Han var ensam hemma och bjöd in två utredare, erbjöd dem något att dricka och han berättade också att han inte skulle prata dåligt om sin farbror. Det var konstigt, han var inte upprörd över besöket, han var inte upprörd över att de berättade vad de misstänkte hade inträffat mellan honom och Michael. Han dementerade det aldrig, säger uppgiftslämnaren till Page Six.

Ett annat syskonbarn har dementerat uppgifterna. Michael Jackson blev aldrig åtalad eftersom familjen inte ville samarbeta, hävdar polisen.


LÄS MER: Michael Jackson bröt ihop efter tillslaget


Hittades barn- och djurporr på Neverland

Polisförhören med familjen hölls före Michael Jacksons rättegång, då han var misstänkt för sexuella övergrepp mot en minderårig cancersjuk pojke. Michael Jackson friades från alla anklagelser.

tisdagen kom avslöjandet att bland annat ett stort antal barn- och djurporr, tabletter mot sexberoende och dagböcker hittats under ett tillslag på Michael Jacksons ranch Neverland 2003.

Det är sju år sedan Michael Jackson hittades medvetslös i sitt hem, i juni 2009. Han avled 50 år gammal. Dödsorsaken var en överdos av narkosmedlet propofol.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.