Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Polisen riskerar disciplinära åtgärder – efter TikTok-video

Foto: shutterstock / shutterstock

Att använda sina arbetskläder för att locka fler följare på TikTok är troligen ingen bra idé. 

Efter att peruanska polisen Jossmery Toledos lagt upp en challange där hon bär sin polisuniform riskerar hon nu disciplinära åtgärder, skriver PubliMetro.

Själv skriver polisen på sin Instagram att hon inte ”förstår varför människor ska vara så avundsjuka”.

Det är inte första gången peruanska polisen Jossmery Toledo väcker uppmärksamhet genom sina inlägg i sociala medier. 

Men den här gången har det fått polismyndigheten i Peru att agera. 

I ett inlägg på appen Tiktok – som även är upplagt på polisens privata Instagram – gör Jossmery Toledo en så kallad ”Bibidi Babidi Boo Challenge”.

En populär funktion i appen där man bär vardagliga kläder i första delen för att sedan ha bytt om och vara mer uppklädd.

Byter till kort klänning

I första delen av klippet valde Jossmery Toledo att ha på sig sin polisuniform, som hon har en vanlig dag på jobbet. Sedan klipps det till att hon bär en röd kort klänning.

Nu har polismyndigheten beslutat att inleda utredning om disciplinära åtgärder mot Jossmere gällande användandet av polisuniformen till aktiviteter utanför tjänsten. Fallet ska nu ses över av polisinspektionen, skriver PubliMetro.

https://www.instagram.com/p/B6dcSJolVH1/?utm_source=ig_embed

Kommenterar själv

Polisen Jossmery Toledo har tusentals följare i sina sociala medier som Instagram och Facebook och lägger ofta upp bilder från stranden och gymmet.

I en rad Instagramstories kommenterar polisen TikTok-kontroversen. Hon skriver bland annat att hon ”inte förstår varför människor ska vara så avundsjuka” och att vad som än händer kommer hon fortsätta att le, obesegrad. 

Hon skriver också att hon själv inte anser att hon gör något fel i att bära uniformen. 

”Jag respekterar och älskar min myndighet mycket och jag uppskattar allt den ger mig.” Hon avslutar med att poängtera att ingen kan ta ifrån henne de tre senaste åren hon varit en aktiv gymbesökare.

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

De träffades på TikTok – nu har de gift sig

Berättar om kärleken

LÄS MER: Experten: Missarna du gör på din Tinder-profil

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.