Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Polis hittade knark
i razzia mot Bieber

Justin Biebers hus genomsöks av polisen efter att stjärnan fångats på film när han kastar ägg på en grannes hus. Foto: Stella Pictures

Polisen har hittat kokain hos Justin Bieber.

Enligt TMZ har poliser i elva polisbilar utfört en razzia mot stjärnan efter en äggattack mot grannen.

En av Justin Bieber medarbetare har gripits av polisen efter att kokain hade hittats av polisen

Dave Thompson på Los Angeles Sheriff's Department citeras av nyhetsbyrån AFP och han säger att en individ har gripits efter att polismän genomsökt Justin Biebers hem i det välbeställda området Calabasas under tisdagen.

Slog till efter äggattack

Polisen slog till efter anklagelser om att grannfastigheten fått skador för tusentals dollar efter en äggattack från Justin Biebers tomt.

Enligt kommisare Dave Thomson låg kokainet helt öppet och hittades vid genomsökningen av fastigheten.

Stjärnan på plats

Justin Bieber var på plats när polisen slog till men han är inte gripen eller anklagad för att ha något med kokainet att göra.

Det är inte första gången Bieber hamnar i onåd med sina grannar i det lyxiga, avstängda bostadsområdet. Tidigare har polisen fått komma på besök då stjärnan farit fram med sina sportbilar i kvarteret, och enligt tidigare anklagelser ska han också ha spottat på en granne.

Enligt TMZ är polisen nu trött på att stjärnan alltid kommer undan, och fast beslutna att få de nya anklagelserna, som också finns fångade på film där stjärnans röst tydligt hörs, att leda till ett straff.