Pojkvännens uppoffring för kärleken med Molly Sandén

Molly Sandéns pojkvän gör skådespelardebut – svarar på kärleksfrågan
Foto: Johnny Wohlin / Johnny Wohlin
Foto: Viaplay / Viaplay
Molly Sandén och David Larsson har varit ett par sedan 2019.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Utöver sin karriär som musiker är han känd som pojkvän till Molly Sandén.

Nu debuterar David Larsson som skådespelare i Viaplays serie ”Två systrar”.

I en video berättar han bland annat om likheter med sin karaktär och om vad han har gett upp för kärleken.

– Då måste man tumma på några grejer, säger David Larsson.

I december 2019 berättade Molly Sandén att hon hittat kärleken. Men det dröjde några månader innan det stod klart att det var musikern David Larsson, 34, hon träffat.

Han har tidigare spelat i band och turnerat en hel del. Men när coronapandemin satte stopp för det passade han på att testa något nytt – nämligen att skådespela.

I höst skådespelardebuterar 34-åringen i Viaplays nya originalserie ”Två systrar” som baseras på boktrilogin av Hannah Widell och Amanda Schulman. Där spelar han rockmusikern Martin, som ena huvudkaraktären Vanessa blir störtförälskad i.

– Martin är ganska lik mig på vissa sätt, när jag läste manuset så tänkte jag att den här gubben skulle jag kunna göra ganska bra tror jag, säger David Larsson i en video.

Han känner igen sig i karaktärens intresse för musik, men även rädslan för relationer och att de ska sätta stopp för andra planer och drömmar.

– Men jag kan också känna igen mig i att våga ta steget, att kärleken drabbar en så hårt att man får ge upp vissa grejer för att få vara med den här personen, annars är jag liksom inte värd henne.

”Jag har varit kär några gånger”

David Larsson berättar även att han själv offrat saker för att få kärleken och livet att fungera.

– Jag har turnerat med ett band i nio månader om året i större delen av mitt vuxna liv och det funkar inte längre, då måste man tumma på några grejer.

David Larsson får även frågan om han själv har lätt att bli kär.

– Jag har tagit allting, alltså all den kärlek som Martin har känt för Vanessa, tar man ju någonstans ifrån så det är klart att jag har upplevt de här sakerna och liksom första messen, ska jag våga messa, första gången man håller någon i handen, första kyssen. Det kommer någonstans ifrån, jag har varit kär några gånger i livet, säger han vidare. 

Benjamin Ingrossos singelliv i sommar – planerna

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.