Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pojkvännens luriga drag mot Laila Bagge: ”Så klockrent!”

Tv-profilen Laila Bagge har lagt barnplanerna med pojkvännen Korosh Kananian på is.
Laila Bagge tillsammans med pojkvännen Korosh Kananian. Foto: OLLE SPORRONG
Laila Bagge. Foto: Olle Sporrong / Expressen / OLLE SPORRONG

Laila Bagge kan uppenbarligen vara glömsk emellanåt.

Till den grad att hennes pojkvän, Korosh Kananian, skickade ett tydligt budskap – när hon återigen var på väg att glömma att hämta ut ett brev.

”Tack älskling, vad skulle jag göra utan dig!”, skriver Laila Bagge i sin blogg på Sköna hem. 

I sin blogg skriver Laila Bagge hemlighetsfullt om sin resa till USA som hon inte kan gå in närmare på. 

Desto öppnare är hon om en bristande egenskap. 

Jag är världsmästare på att glömma hämta ut paket på posten. Får påminnelser i sms o h sedan avier. Hänt massa gånger att paket har skickats tillbaka för jag har inte hunnit hämta ut dem”, skriver hon i sin blogg på ”Sköna hem”.

Laila Bagges pojkväns luriga drag

Även hennes pojkvän, Korosh Kananian, har uppmärksammat beteendet och stod därför för ett lurigt drag i syfte att hjälpa henne. 

I veckan höll hon nämligen på att återigen glömma bort ett paket som innehåll en ”viktigt sak”. På sin blogg skriver hon: 

Min man tycker jag är hopplös och försöker påminna mig. Men jag glömmer ändå. Så imorse när jag ska åka till jobbet och tar min handväska så upptäcker jag att den är lite annorlunda. Då har han tejpat på hela avin utanpå väskan, klart och tydligt.”

Därefter skickar hon en kärleksförklaring till pojkvännen.  

Ha ha! Så klockrent! Ja jag lär ju inte missa det nu i alla fall. Tack älskling, vad skulle jag göra utan dig!” 

https://www.instagram.com/p/B3bMIA0HQt3/

Laila Bagge har även uppmärksamheter sin pojkväns drag på Instagram. 

Bad min fantastiska man @koroshkananian lägga postavin på min väska, så att jag inte glömmer den. Har ju gjort det i några dagar. Han hade verkligen en innovativ lösning... Love u Babe!!”, skriver hon i inlägget. 

När Expressen når Laila Bagge berättar hon att hon tack vare sin pojkvän kom ihåg att hämta ut paketet. Men hon var fortsatt hemlighetsfull gällande resan till USA. 

Kommer inte gifta sig igen

2015 visade Laila Bagge upp kärleken Korosh för första gången – i samband med ”Let's dance”-dommaren Tony Irvings bröllop. 

Laila Bagge har tidigare varit gift med Anders Bagge och Niclas Wahlgren. Men ett tredje bröllop är inte aktuellt. 

– Anders var ju på mitt förra bröllop. Men jag och Korosh ska inte gifta oss. Jag har gift mig två gånger och stått och svurit att ”till döden skiljer oss åt”. Har jag gjort det två gånger så känner jag att det inte är mycket kraft i orden, har hon tidigare sagt.

Bråk, glädje och kärlek, familjen om allt inför TV3-programmet.

Ida Wargs och Alexander Pärleros miljonimperium

Så mycket pengar drar entreprenörerna in

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.