Pojkvännens fina hyllning till Carina

Carina Berg.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Tv-profilen Carina Berg och fotbollsspelaren Erik Johansson avslöjade tidigare i år att de har förlovat sig.
Foto: OLLE SPORRONG

Tv-profilen Carina Berg och fotbollsspelaren Erik Johansson avslöjade tidigare i år att de har förlovat sig – och planerar för bröllop.

Nu visar tv-profilen upp pojkvännens kärleksgest från en skogsutflykt på sociala medier – ett inristat hjärta med initialerna C och E.

"Mitt i skogen skulle han plötsligt uttrycka sin starka kärlek till Celine Dion, men missbedömde avståndet i hjärtat. Blev gulligt ändå kan jag tycka.", skriver Carina Berg till bilden på Instagram.

Under förra året visade tv-profilen Carina Berg, 40, upp sin kärlek till fotbollsspelaren Erik Johansson, 29, för första gången och tidigare i år berättade paret att de hade förlovat sig.

"Solen strålar runt honom. Det gör den även om det är natt eller mulet har jag märkt. Min blivande make.", berättade Carina Berg på Instagram då.

Sedan förlovningen har paret blivit allt öppnare med sin relation på sociala medier och på Instagram delar nu Carina Berg med sig av en av pojkvännens fina kärlekshyllningar. 

På bilden syns hur Erik Johansson ristar in ett hjärta med initialerna C och E och Carina Berg skriver skämtsamt och kärleksfullt:

"Mitt i skogen skulle han plötsligt uttrycka sin starka kärlek till Celine Dion, men missbedömde avståndet i hjärtat. Blev gulligt ändå kan jag tycka.", skriver Carina Berg till bilden på Instagram. 

Bilden har gillats över 8 000 gånger och följarna svarar med hjärtan i kommentarsfältet.

https://www.instagram.com/p/Bo9Zt-8Hz9B/?taken-by=carinalillyberg

Flyttade ihop i somras

I somras flyttade Erik Johansson till Stockholm från Köpenhamn och paret flyttade ihop i en lägenhet i Stockholm. 

– Det känns jättebra. Det är ju inte helt lätt när man behöver flyga emellan och så. Det känns fantastiskt och vi har ett väldigt fint liv här. Det är fantastiskt. Jag ser väldigt mycket fram emot att få börja ett liv här i Stockholm, har Erik Johansson tidigare berättat.

Enligt tidigare uppgifter planerar de för ett vinterbröllop.

– Vi har lite planer på bröllop men jag pratar inte gärna om det i media, har Erik Johansson tidigare berättat. 


https://www.instagram.com/p/Bh00Or5nYEA/?taken-by=carinalillyberg

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.