Plura bloggar om sex och kokain

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
BLOGGARE. Jag vet ju att jag höll på med kokain och sånt men mycket har jag inget minne av, säger Plura om sin vilda år på 80-talet.
Foto: REHNMAN LENNART

Kokainmissbruk, möjligt oralsex med en man och vilda champagnefester.

Eldkvarns Plura Jonsson, 55, berättar om allt i sin nya blogg för att nya skivan "Svart blogg" ska sälja.

- Det är en hänsynslös marknadsföring som ligger bakom, säger Plura.

Sedan en dryg vecka tillbaka har Plura dagligen suttit framför datorn och berättat om vad som händer under inspelningen av den nya skivan. Han berättar också om det vilda 80-talet, trots att han inte minns så mycket från den tiden. - Jag vet ju att jag höll på med kokain och sånt, men mycket har jag inget minne av. Du tycker inte det är jobbigt att skriva om ditt missbruk? - Absolut inte, jag har berättat det så många gånger förut. Det är som att pissa, jag är van vid det. I bloggen berättar Plura om kvällar när han drog i sig mängder av kokain för att somna och sålde sina gitarrer för att ha råd med missbruket. Han berättar också om när han var med en man i en port och inte minns om de hade sex eller inte. - Men det är väldigt roligt att blogga. Det kommer så många kommentarer från dem som läser så det är jättekul. Vem vet, jag kanske fortsätter att blogga även efter att vi har släppt skivan. Det är ganska bra att ha nåt att göra varje dag, jag är lite lat av mig annars, säger Plura. Bloggen uppdateras dagligen och allt eftersom skivsläppet fjärde april närmar sig kommer Plura att släppa flera nyheter i bloggen. - Jag kommer att skriva grejer då och då. Lite låttitlar och om vi ska ha nån spelning och sånt.

FAKTA

Per "Plura" Jonsson
Ålder: 55.
Bor: Stockholm.
Aktuell: Med nya bloggen och skivan "Svart Blogg" som släpps 4 april.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.