Cameron Diaz trivs som hemmafru och vill inte tillbaka till filmbranschen. Foto: JOE STEVENS / JOE STEVENS/ RETNA/ALL OVER PRES RETNA LTDCameron Diaz trivs som hemmafru och vill inte tillbaka till filmbranschen. Foto: JOE STEVENS / JOE STEVENS/ RETNA/ALL OVER PRES RETNA LTD
Cameron Diaz trivs som hemmafru och vill inte tillbaka till filmbranschen.  Foto: JOE STEVENS / JOE STEVENS/ RETNA/ALL OVER PRES RETNA LTD
Diaz gifte sig med "Good Charlotte" - stjärnan Benjamin Madden 2015. Foto: Farnum Shakeira / STELLA PICTURESDiaz gifte sig med "Good Charlotte" - stjärnan Benjamin Madden 2015. Foto: Farnum Shakeira / STELLA PICTURES
Diaz gifte sig med "Good Charlotte" - stjärnan Benjamin Madden 2015.  Foto: Farnum Shakeira / STELLA PICTURES
Innan Diaz drog sig tillbaka från rampljuset släppte hon "The Body Book". Foto: PLANET PHOTOS / STELLA PICTURES PLANET PHOTOSInnan Diaz drog sig tillbaka från rampljuset släppte hon "The Body Book". Foto: PLANET PHOTOS / STELLA PICTURES PLANET PHOTOS
Innan Diaz drog sig tillbaka från rampljuset släppte hon "The Body Book".  Foto: PLANET PHOTOS / STELLA PICTURES PLANET PHOTOS

Plötsliga beskedet: Därför slutar stjärnan jobba

Publicerad

Cameron Diaz, 45, drar sig tillbaka från filmbranschen för att fokusera på sin man. 

Det bekräftar skådespelarvännen Selma Blair enligt Daily Mail.

– Cameron har pensionerat sig, säger Blair.  

Det var under Vanity Fairs Oscarfest som Selma Blair avslöjade att Diaz drar sig tillbaka. Skådespelerskorna hade båda två huvudroller i succéfilmen "Snygg, sexig och singel" från 2002. 

– Jag hade lunch med Cameron häromdagen, vi pratade minnen från filmen. Jag hade gillat att göra en uppföljare men Cameron har pensionerat sig som skådespelerska. "Jag är klar", har hon sagt till mig. sa Blair under tillställningen, enligt Daily Mail

 

LÄS MER: Hon är snygg, sexig, singel & snuskigt rik 

 

Selma Blair fortsätter:

– Jag menar hon behöver inte göra fler filmer, hon har ett ganska bra liv. Jag vet inte vad som behövs för att hon ska komma tillbaka.

Cameron Diaz vill fokusera på livet med maken

Diaz har inte medverkat i någon film sedan 2014 då hon spelade Miss Hannigan i musikalfilmen "Annie". Hon har varit en av Hollywoods bäst betalda skådespelerskor. Men nu vill hon koncentrera sig på familjelivet med maken Benjamin Madden, 39. Paret presenterades för varandra av Maddens svägerska Nicole Richie, som är en god vän till Diaz. Sju månader senare gifte paret sig efter en 17 dagar lång förlovning. Det var en intim ceremoni i Diaz hem den 5 januari 2015. 

 

LÄS MER: Därför har Cameron Diaz försvunnit från Hollywood 

 

Enligt Daily Mail berättade en källa för Daily Star att Cameron fortfarande får mängder av filmmanus hemskickat till sig. Allt i ett försök att locka tillbaka skådespelerskan. Men hon är helt enkelt inte intresserad. Hon trivs med livet som hemmafru. 

– Hon är lycklig och kär, och vill få ut så mycket hon kan av sin fritid. säger källan.

Cameron Diaz släppte boken "The Body Book" 2014. I boken delar stjärnan med sig av sitt recept för att bli lyckligare, hälsosammare och starkare. 

Selma Blair har efter intervjun på Vanity fair festen skrivit på Twitter att hon tar tillbaka vad hon sagt:

"Det var ett skämt jag sa i en intervju. Cameron Diaz har inte pensionerat sig från något."  skriver Blair bland annat. 

Artikeln är uppdaterad efter publicering.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag