Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Plötsliga avhoppet i "Bonde söker fru" TV4 valde att mörka

Linda Lindorff. Foto: PATRIK ÖSTERBERG / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ PATRIK C ÖSTERBERG / IBL / IBLA
Årets deltagare i "Bonde söker fru". Foto: PATRIK ÖSTERBERG / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ PATRIK C ÖSTERBERG / IBL / IBLA

Under onsdagskvällen fick vi träffa årets deltagare i "Bonde söker fru".

Men vad tittarna inte vet är att en av bönderna som skulle ha varit med i TV4 valde att hoppa av programmet redan innan inspelningen drog i gång.

– Det blev lite panik, säger programledaren Linda Lindorff.

Onsdag klockan 20.00 var det säsongspremiär för "Bonde söker fru" i TV4. I kvällens program fick tittarna stifta bekantskap med årets nya bönder och det stod också klart vilka som tittarna får följa i TV4 och vilka som bara är med i TV4 Play.

Dessutom får tittarna följa med när bönderna tar emot sina kärleksbrev.

 

LÄS MER: Den märkliga detaljen i Lindorffs kjol får alla att skratta

 

Men vad tittarna inte får veta i kvällens avsnitt är att en av bönderna som är med i programmet redan beslutat att hoppa av. Chockbeskedet skapade panik hos TV4 och är också anledningen till att TV4 valde att plocka in bonusbonden Joacim Rickling, 26.

– Den här bonden ville inget hellre än att hitta kärleken i sitt liv. Och det gjorde den, innan slottet och innan vi ens hann dra i gång inspelningarna, säger programledaren Linda Lindorff.

Linda Lindorff om paniken

I onsdagens avsnitt får tittarna följa med när bonden öppnar sina brev och allt verkar vara som vanligt. Men hen hoppar alltså av – nästan direkt efter att breven öppnats.

Det får dock tittarna inte veta i kvällens avsnitt.

– Det var för mycket känslor och för mycket kärlek. Så de blev ju ihop innan. Och det här innebar att det fanns plats för en ny bonde att få söka kärleken, förklarar Linda Lindorff.

Programledaren vittnar om paniken hos TV4:

– Ja lite panik blev det så tillvida att våra bönder var ju utvalda. Alltså de som skulle vara med i "Kärlek åt alla"-programmet och de som skulle vara med i det linjära programmet, säger Linda Lindorff och fortsätter:

– Och i och med att vi hade kommit så långt in i processen och att vi var mitt uppe i inspelningen så är det klart att det blev svårt för redaktionen och produktionen att tappa en bonde.

 

LÄS MER: Stora förändringen i "Bonde söker fru" 

 

Den avhoppade bonden uppger att den inte hade koll på reglerna i "Bonde söker fru".

– Men här var det något väldigt speciellt.

Tänkte du något på de andra brevskrivarna?

– Ja det är klart att jag gjorde och jag ringde upp alla de brevskrivarna som jag hade valt ut till dejt och förklarade att det var på det här sättet men att jag var glad att de hörde av sig. Några tyckte väl att det var kul att jag hade träffat några men sedan var det några som inte kanske var så lyckliga, säger bonden.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!